حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
همسر این زن اول به همسرش شلیک کرده بود و با تصور اینکه او کشته شده خودش را نیز با اسلحه کشته بود اما زن که آسیب جدی ندیده بود پس از مدت کوتاهی بهبودی کامل یافت. چند هفته قبل دادگاه بنابر مدارک موجود به همسر این زن اخطار داده بود که دیگر مزاحم همسر سابقش نشود اما چند روز قبل این مرد به قصد کشتن زن او را مورد شلیک گلوله قرار داد.
یکی از بستگان این زن که در همسایگی آنها زندگی میکرد با شنیدن صدای گلوله به پلیس اطلاع داده بود و او را به بیمارستان رساندند.
اما در بیمارستان زن سر خود را بلند کرد و شروع به صحبت کرد و عکسها و آزمایشات نشان دادند گلوله درست از وسط دو نیمکره مغز گذشته و از پشت سر زن خارج شده بدون اینکه به نقاط حساس مغز صدمه بزند. به عقیده پلیس این اولین بار است که شلیک گلوله به سر از فاصله نزدیک نه تنها کسی را نکشته بلکه صدمهای نیز به وی نزده است.
منبع :AP
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....