حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
احمد خضری افزود: این کاروانسرای یک طبقه در میدان میران شهر اوز واقع شده و دارای 900 مترمربع مساحت و با مصالح سنگ ، گچ، ساروج ، خشت خام و چوب بنا شده است.
سردر این کاروانسرا رفیع و طاق دار است و طول راهرو کاروانسرا 10 و عرض آن پنج متر است و فضای مناسبی برای عبور و مرور حیوانات باربر و بارهای مسافران وجود داشته است.
این کاروانسرا دارای 17 حجره (اتاق) و یک اصطبل بزرگ است و در وسط حیاط آن، چاهی به عمق 10 متر، آب مورد نیازاین مکان را تامین می کرده است.
طبق لوح سنگی که در این کاروانسرا نصب بوده است، ساختمان این بنا در سال 1290 هجری قمری بنا شده است و در اطراف آن، میدان ، مسجد ، پنج آب انبار و بازار وجود داشته است.
کاروانسرای لرد میری چون در فهرذست آثار ملی ثبت شده، تحت حفاظت و مراقبت سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری قرار دارد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....