حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش ایرنا، وی افزود : هدف ایجاد چنین رژیمی در قلب سرزمین های عربی و اسلامی کاشتن بذر جنگ و بحران در منطقه بود به گونه ای که مانند غده ای سرطانی رشد کرد و طی سال های بعد از تاسیس آن کشتارهای زیادی در حق مردم بی دفاع منطقه به راه انداخت .
وی با تاکید بر اینکه چنین رژیم جنایتکاری هیچگاه نمی تواند مورد رسمیت قرار گیرد اظهار داشت : مساله فلسطین با اینکه اولویت نخست کشورهای اسلامی و عربی است اما از سوی استکبار و حامیان صهیونیسم تلاش شده تا این مساله به فراموشی سپرده شود.
دبیرکل حزب الله گفت : در همین راستا تلاش شده تا مردم فلسطین مجبور به تسلیم شوند و طرح ننگین اسکان دائم پناهندگان فلسطینی در کشورهای پذیرای آنان اجرا شود و در ادامه این طرح ها صهیونیستها می کوشند تا باقی مانده فلسطینیان ساکن اراضی خود را اخراج کنند تا از قضیه فلسطین چیزی باقی نماند.
این مقام حزب الله خاطر نشان کرد اما با تمام این توطئه ها و جنایات دشمن صهیونیست ، مردم قهرمان و مبارز فلسطین ایستادگی و در بدترین شرایط پایداری کردند و در شرایطی که همه از آنان انتظار تسلیم شدن داشتند به انتفاضه و مقاومت علیه دشمن ادامه دادند و در این جا لازم است از حمایت های ملت های اسلامی و عربی و ارتش های کشورهای عربی به ویژه مصر و سوریه در عملیات قهرمانانه ضد اسراییلی یاد کرد که فراموش شدنی نیست .
سید حسن نصرالله اظهار داشت اکنون نیز که اسراییل کرانه باختری را به مناطق بسته امنیتی تبدیل کرده و به ویرانی منازل فلسطینیان در قدس ادامه می دهد و می کوشد فلسطینی ها را از سرزمین های مادری خود کوچ دهد ، ملت های مسلمان و عرب باید از مجاهدتها و پایداری های آنان حمایت کرده و برای کاستن از درد و رنجشان تلاش کنند .
"مقاومت" همچنان آماده مقابله با تهدیدات اسراییل است
دبیر کل حزب الله تاکید کرد "مقاومت " همچنان با اقتدار ، آماده مقابله با هرنوع تهدید اسراییل است و صهیونیستها نیز این واقعیت را به خوبی درک کرده اند.
سید حسن نصر الله دبیر کل افزود : لبنان باید خود را برای هر احتمالی در برابر توطئه ها و حمله های اسراییل آماده کند .
وی افزود : هر چند برخی در لبنان می گویند مانور آتی اسراییل ربطی به لبنان ندارد اما من تاکید می کنم که کشورما باید خود را برای مقابله با هرگونه حمله احتمالی رژیم صهیونیستی آماده کند .
وی افزود : البته تحلیل ما بر این است که اسراییل به جنگ غیر منتظره علیه لبنان اقدام نخواهد کرد اما باید آمادگی ها در برابر آن حفظ شود .
دبیرکل حزب الله اظهار داشت : ما در گفت و گوهای ملی پیشنهاد دادیم با اتخاذ استراتژی دفاعی مناسب برای مقابله با هرنوع تهدید دشمن صهیونیستی آمادگی ایجاد شود اما متاسفانه برخی این موضوع را جدی نگرفته و در عوض گفتند اتخاذ تصمیم در باره جنگ و یا صلح باید در دست دولت باشد.
نصرالله گفت : سووال ما این است که آیا دولت کنونی برای این منظور تدبیری اندیشیده و مقاومت مانع آن شده است ؟ در حالی که ما خواهان دولتی قوی بوده و می خواهیم در همه بیانیه های رسمی دولت ، بر دشمن بودن اسراییل تاکید شود.
دبیرکل حزب الله از دولت لبنان خواست تا در خصوص تمرین نظامی اسراییل ، طی روزهای آینده تدابیر لازم را اتخاذ کند و مقاومت نیز همانگونه که از سال 1982 و در غیاب دولت در دفاع از کشور به وظیفه خود عمل کرده اینک نیز در این زمینه در کنار دولت خواهد بود .
وی خاطر نشان کرد باید تدابیر پیشگیرانه برای مقابله با هر نوع تهدید اسراییل اتخاذ و جدی گرفته شود اما در عین حال تاکید می کنیم مقاومت در آمادگی کامل بسر برده و جای نگرانی وجود ندارد .
نصرالله در بخش دیگری از سخنانش از اینکه دولت اهتمام جدی به انتخابات پیش روی پارلمانی لبنان از خود نشان نمی دهد ابراز تاسف کرد و گفت وجود مقاومت و حمایت های مردمی گسترده از آن و حضور ارتش و نیروهای امنیتی باعث شده تا لبنان قوی و از قدرت بازدارندگی در برابر اسراییل برخوردار باشد .
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....