رئیس مجلس انتقاد کرد

گسترش دانشگاه‌ها، نامتوازن با بازار کار

گروه جامعه: رئیس مجلس شورای اسلامی روز گذشته با حضور در جلسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان این‌که در حال حاضر گسترش دانشگاه‌ها متوازن با بازار کار نیست، گفت: اجرای کنکور به شیوه کنونی ناجی کار نبوده است و بر این اساس نیازمند ساماندهی کنکور سراسری هستیم. علی لاریجانی با بیان این‌که رویکرد ما به دانشگاه‌ها باید مستقلانه باشد، گفت: نگاه ما به دانشگاه‌ نباید همانند دیگر ادارات باشد.
کد خبر: ۲۵۲۹۹۰

وی ادامه داد:‌ در حال حاضر گسترش دانشگاه‌ها متوازن با بازار کار نیست.

لا‌ریجانی افزود: ممکن است گفته شود کسب فضل و دانش به صورت فردی خوب است، اما از نظر حکمرانی خب این‌گونه نیست.

وی با تاکید بر جایگاه دانشگاه‌ها به عنوان بستری برای خلق و پرورش ایده‌های خلاقانه گفت:‌ باید تلاش کرد تا دانشگاه‌ها حیثیت باروری پیدا کنند.

سهمیه‌ها را ساماندهی کنید

رئیس مجلس در ادامه با انتقاد از نحوه پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها بر ساماندهی کنکور سراسری در کشور تاکید و یادآوری کرد که در این زمینه نیاز به طرح جدید داریم.

لاریجانی تصریح کرد:‌ نحوه جذب دانشجو باید به صورت هوشمند و به‌گونه‌ای باشد که به فرض اگر یک دانش‌آموز توانست کارنامه قابل قبولی در دروس عمومی و تخصصی کسب کند، دیگر نیازی به وارد کردن این همه استرس به دانش‌آموز نباشد.

رئیس مجلس با خطاب قرار دادن اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات، از آنها خواست تا به طراحی دور نمای برنامه‌های کمیسیون بپردازند و اولویت‌های کاری خود را نیز مشخص کرده، در اختیار هیات رئیسه قرار دهند تا اگر نیاز به حمایت و پشتیبانی بود، این کار انجام شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها