به دلیل آشوب هواداران

فیفا فدراسیون های بوسنی و لهستان را جریمه کرد

آشوب هواداران تیم‌های ملی بوسنی و هرزگوین و لهستان جریمه مالی این دو فدراسیون فوتبال را در پی داشت.
کد خبر: ۲۵۲۹۸۱

به گزارش ایسنا ، فدراسیون جهانی فوتبال فدراسیون‌های فوتبال بوسنی و هرزگوین و لهستان را به دلیل آشوب هوادارانش به ترتیب 50 هزار و 16650 فرانک سوئیس جریمه کرد.

هواداران بوسنی در بازی‌های مقدماتی جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی برابر بلژیک که روز 29 مارس در «خنک» انجام شد، اقدام به پرتاب مواد آتش‌زا به درون زمین مسابقه کرده بودند. بازی به همین دلیل هشت دقیقه متوقف ماند و تیم‌ها نیز از سوی مسوولان برگزاری مسابقه به رختکن فرستاده شدند.

هواداران تیم ملی فوتبال لهستان هم در شروع بازی خارج از خانه 28 مارس برابر ایرلند شمالی رفتار مشابهی را از خود بروز داده بودند. زمانی که نیروهای پلیس قصد ورود به بخشی از ورزشگاه را که تماشاگران لهستانی در آنجا مستقر بودند ، داشتند این هواداران اشیایی را به سوی پلیس ایرلند شمالی پرتاب کردند.

فیفا اعلام کرد ، بوسنی و لهستان در صورت تکرار این موارد، باید روی محرومیت‌های سنگین‌تر هم حساب کنند. جریمه‌های نظیر کاهش امتیازها و یا حتی اخراج از جام جهانی.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها