حمله به یک کاروان ارتش امریکا و یک اتوبوس در حوالی بغداد

جام جم آنلاین - یک سخنگوی ارتش امریکا روز دوشنبه 16 ژوئن اعلام کرد: یک کاروان ارتش امریکا و یک اتوبوس غیرنظامی در شمال بغداد در دو حمله جداگانه هدف آر.پی .جی هفت قرار گرفتند.
کد خبر: ۲۵۱۸۶
به گزارش شبکه تلویزیونی کانال 2 فرانسه ، ستاد مرکزی فرماندهی ارتش امریکا روز دوشنبه با صدور بیانیه ای اعلام کرد ، یک فرد ناشناس یک راکت آر پی جی هفت را به سوی یک واحد گشتی سربازان لشکر چهارم نیروی زمینی امریکا شلیک کرد ، اما این راکت به یک اتوبوس غیرنظامی که قصد داشت از این واحد گشتی سبقت بگیرد اصابت کرد.
این حادثه در نزدیکی شهر المشاهده در 25 کیلومتری شمال بغداد رخ داد.
سروان جان مورگان ، یک سخنگوی نظامی ارتش امریکا در بغداد گفت : در این حمله دو سرباز امریکایی به شدت زخمی شدند.
هنوز از تعداد تلفات مسافران اتوبوس اطلاعی در دست نیست .
سروان مورگان اعلام کرد: در حمله دوم یک کاروان نظامی ارتش امریکا در نزدیکی شهر الدجیل ، در 55 کیلومتری شمال بغداد از سوی عده ای ناشناس با آرپی جی هفت مورد حمله قرار گرفت .
در این حمله نیز دو سرباز امریکایی مجروح شدند.
پس از این حمله بلافاصله یک واحد واکنش سریع ارتش امریکا به منطقه اعزام شد تا عاملان این حمله را تعقیب کند.

حمله به کاروان نظامی امریکا در بلد
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها