والدنر:

عضویت ترکیه در اتحادیه‌ اروپا سخت‌تر شده است

کمیسر روابط خارجی اتحادیه‌ اروپا با اشاره به درخواست‌های مکرر ترکیه برای عضویت در اتحادیه‌ اروپا گفت: فاکتورهای ما برای عضویت ترکیه روشن و دقیق است. حقوق بشر، رعایت حقوق اقلیت‌ها و جایگاه زنان بخشی از این فاکتورها هستند
کد خبر: ۲۵۱۶۹۷

بنیتا فررو والدنر کمیسر روابط خارجی اتحادیه‌ اروپا، در گفت‌وگو با پایگاه اینترنتی اتریشی کوریر اظهار داشت: جریان عضویت ترکیه در اتحادیه‌ اروپا سخت‌تر شده است. این جریان مسیری طولانی و بدون هیچ میانبری است.

متن مصاحبه‌ کوریر با والدنر به شرح زیر است:

سوال: برخی از اعضای اتحادیه اروپا به جای عضویت ترکیه پیشنهاد می‌کنند که ما با ترکیه همکاری نزدیک داشته باشیم، آیا رسالت مذاکرات اتحادیه و ترکیه قابل تغییر است؟

پاسخ: مذاکرات اتحادیه و ترکیه بر اساس تصمیم واحد و مشترک شورای این اتحادیه صورت می‌گیرد و هر گونه تغییری نیز باید با موافقت کامل اعضا صورت پذیرد. کاری هم که ما می‌توانیم انجام دهیم بررسی دقیق و کامل همه‌ی معیارهای مطرح شده از سوی اتحادیه است.

سوال: یکی از مردان قدرتمند اروپا یعنی سیلویو برلوسکنی نخست وزیر ایتالیا،‌ طی روزهای اخیر صفحه‌ی اول تمام روزنامه‌های این کشور را به خود اختصاص داد، کار اشتباه وی چه بود؟

پاسخ: با وجود حضور زنان قدرتمندی چون آنگلا مرکل و هیلاری کلینتون، سیاست همیشه و همچنان از وجود مردان پر شده است. من نمی‌خواهم در مورد زندگی و وضعیت خصوصی دیگران قضاوت کنم. من به شدت بین سیاست و حریم خصوصی تفاوت قائل می‌شوم.

سوال: شما مسوول روابط خارجی در کمیسیون اتحادیه‌ی اروپا هستید. شما قدرتمند هستید. چگونه می‌توان در سیاست پیروز شد؟

پاسخ: با داشتن مسیری روشن و دقیق در دستیابی به ارزش‌ها و نیز وجود گرایش‌های بین‌المللی.

سوال: آیا واکنش اتحادیه‌ اروپا در مورد آنفلوانزای خوکی درست و سریع بود؟

پاسخ: بله، امر مهم آن است که از جان شهروندان حفاظت شود و به آنها اطلاع‌رسانی شود. ما در کمیسیون خارجی اتحادیه، شورای بحران داریم که 24 ساعته آ‌ماده است. اتحادیه‌ی اروپا هر کاری که لازم باشد انجام می‌دهد تا از پیشروی این بیماری جلوگیری کند.

سوال: بیکاری و تنش‌های اجتماعی در اتحادیه رو به افزایش است. سیاست‌های اتحادیه‌ اروپا در واکنش به این تحولات چیست؟

پاسخ: نشست اشتغال در پراگ که با حضور کارگران و کارفرمایان انجام شد، بسیار حائز اهمیت بود. در این نشست اعتبارهای اجتماعی افزایش یافته و به گونه‌ای انعطاف‌پذیرتر شکل دهی شد. ما دارای شبکه‌ی اجتماعی ارزشمندی در اتحادیه‌ی اروپا هستیم. چیزی که در آمریکا، چین و یا در هند شبیه آن وجود ندارد.

سوال: آیا کمیسیون اتحادیه‌ اروپا احتیاج به یک راس ندارد، همان طور که شخصیت کاریزماتیک باراک اوباما به عنوان راس آمریکا حضور دارد؟

پاسخ: کمیسیون اتحادیه‌ی اروپا هم‌چون آمریکا یک دولت و یک کشور نیست. ساختار اتحادیه با آمریکا فرق دارد. اتحادیه اروپا از کشورهای مستقل تشکیل شده است، اما من فکر می‌کنم که ما در آینده ایده‌ی ایالت متحده‌ی اروپا را مطرح کنیم. البته این مربوط به آینده است. با وجود ساختار پیچیده‌ اتحادیه‌ اروپا ما در مورد بحران اقتصادی بسیار سریع واکنش نشان دادیم و در نشست سران G-20 به دیدگاهی قدرتمندانه و اروپایی دست یافتیم. مساله بر سر پول نیست بلکه بیشتر باید قواعد نظارت بر بازار اقتصادی را تقویت کرد.

سوال: آیا شما به عنوان کمیسر اتحادیه‌ اروپا باقی خواهید ماند؟

پاسخ: ‌امیدوارم، اما این مساله به تصمیم به خوزه مانوئل باروسو رییس کمیسیون اروپا بستگی دارد.

ایسنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روایت اول، شرط پیروزی

در گفت‌وگو با دکتر سیدمرتضی موسویان، ضرورت و اهمیت داشتن دکترین در رسانه و دلایل قوت و ضعف رسانه‌های داخلی و معاند را بررسی کرده‌ایم

روایت اول، شرط پیروزی

مجرمان در قاب شوک

در گفت‌وگو با تهیه‌کننده مستند معروف شبکه سه اولویت‌های موضوعی فصل جدید بررسی شد

مجرمان در قاب شوک

نیازمندی ها