به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین ، مسئولین وزارت کشور و کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات کشور از صبح روز سه شنبه 15 اردیبهشت که ثبت نام دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری آغاز شده است امکانات بسیار خوبی را برای اطلاع رسانی از جمله ارسال اخبار و تصاویر در ستاد انتخابات کشور فراهم کردهاند.
اختصاص سالن 600 نفره برای استقرار خبرنگاران ، عکاسان و تصویربرداران و فیلمبرداران ، اختصاص سالن 100 نفره برای مصاحبه با مقامات که برای ثبت نام در وزارت کشور حاضر می شوند از جمله این امکانات است.
اختصاص 20 خط اینترنت و اختصاص 20 خط تلفن و فکس از جمله این امکانات می باشد. همچنین کارت تردد خبرنگاران و عکاسان در اسرع وقت و بدون معطلی صارد شده و همینطور از سوی کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات کشور نیز برای برطرف کردن مشکلات احتمالی تدابیری پیش بینی شده است.
جام جم آنلاین-یوسف اسدی
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم