عضو حقوقدان شورای نگهبان:

منعی برای فعالیت عادی مسوولان قبل از انتخابات وجود ندارد

گروه سیاسی: عضو حقوقدان شورای نگهبان با اشاره به اظهاراتی مبنی بر این‌که سفرهای استانی دولت احمدی‌نژاد تخلف انتخاباتی است، گفت: طبق قانون اساسی، افراد در معرض کاندیداتوری که در کشور دارای مسوولیت رسمی هستند، می‌توانند به فعالیت‌های خود ادامه دهند. آیت‌الله کعبی، در گفتگو با فارس با اشاره به اظهاراتی مبنی بر این‌که سفرهای استانی دولت احمدی‌نژاد، تخلف انتخاباتی است، افزود: فعالیت‌های معمول مقامات مسوول دارای منع قانونی نیست و تا زمانی که تبلیغات در جهت رویه عادی است، منع قانونی وجود ندارد.
کد خبر: ۲۴۷۳۶۱

وی افزود: طبق قانون اساسی، افراد در معرض کاندیداتوری که در کشور دارای مسوولیت رسمی هستند، می‌توانند به فعالیت‌های خود ادامه دهند و صداوسیما نیز برای انعکاس آن منعی ندارد.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این‌که هنوز زمان ثبت‌نام از کاندیداهای ریاست‌جمهوری دهم فرا‌نرسیده است، خاطرنشان کرد: زمانی که ثبت‌نام از کاندیداها صورت نگرفته، انجام وظایف قانونی تخلف محسوب نمی‌شود.

آیت‌الله کعبی با تاکید بر این‌که همه افراد پس از ثبت‌نام در چارچوب قانون، حق استفاده از امکانات برای تبلیغات را دارند، گفت: فعالیت‌های معمول مقامات مسوول دارای منع قانونی نیست و تا زمانی که تبلیغات در جهت رویه عادی است، منع قانونی ندارد و در این ارتباط دولت باید به وظایف قانونی خود عمل کند.

محصولی: سفرهای استانی، تبلیغاتی نیست

در همین حال ، وزیر کشور نیز به کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری و طرفداران آنها توصیه کرد در یک محیط تعامل و آرامش صرفا به معرفی کاندیداها و برنامه‌های خود بپردازند.

به گزارش ایسنا، صادق محصولی درجمع خبرنگاران در حاشیه مراسم بدرقه رئیس‌جمهور در سفر به ژنو در پاسخ به سوالی درباره ارسال برخی پیامک‌های تخریبی از جانب برخی گروه‌ها و مقابله با آنها اظهار کرد: قانون، تخریب کاندیداها را به هرشکل منع کرده و اخلاق اسلامی نیز توصیه کرده است که هیچ تخریبی در کار نباشد.

وی اضافه کرد: درطول دوره‌های گذشته بیشترین تخریب‌ها در انتخابات نهم ریاست جمهوری علیه کاندیدای مورد نظر ملت روی داد که این مساله نتیجه عکس داد.

وی تاکید کرد: مردم ما فهیم و عاقل هستند و با بینش عمیق و تجزیه و تحلیل به مسائل نگاه می‌کنند.

وزیر کشور در ادامه در پاسخ به سوال دیگری درخصوص ادعای برخی از جریانات مبنی ‌بر این‌که سفرهای استانی رئیس‌جمهور در آستانه انتخابات را غیرقانونی عنوان می‌کنند، اظهار کرد: رئیس‌جمهور از نیمه مرداد 84 براساس قانون، کار خود را شروع کرده که مدت آن 4 سال است و بنابراین رئیس‌جمهور در این مدت به تمامی‌ وظایف قانونی خود از جمله سرکشی به استان‌ها و شرکت در جلسات دولت که جزو وظایف آن است، می‌پردازد.

وی تاکید کرد: طی 4 سال گذشته این مساله برقرار بوده و سفرهای استانی مختص امسال نیست و به ابتکار رئیس‌جمهور از زمان انتخاب ایشان برگزار شده و این روند ادامه دارد.

محصولی در ادامه، شائبه تبلیغاتی بودن این سفرها را بشدت رد‌‌کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها