حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش ایرنا، علی لاریجانی در آغاز جلسه مجلس شورای اسلامی علنی امروز یکشنبه مجلس در سخنانی اظهار داشت: همچنین رژیم های شدیدتر نظارتی که این روزها در اظهارات برخی از طرف های (گروه) 1+5 مطرح شده است، جایگاه حقوقی و قانونی ندارد.
لاریجانی با اشاره به دستیابی ایران به چرخه کامل سوخت هسته ای گفت: مجلس این پیروزی عظیم را مرهون همت عالی و هدایت های رهبر فرزانه انقلاب در همه دولت های گذشته و حال می داند.
وی همچنین اضافه کرد که مجلس پایداری و استقامت رئیس جمهور را در موضوع هسته ای مورد ستایش قرار می دهد.
لاریجانی درخصوص حرکت کشور به سمت تولیدات جدید فن آوری هسته ای یادآور شد: با این اقدام بجا علاوه بر اینکه چرخه تولید سوخت هسته ای تکمیل شد و پایه تکنولوژی هسته ای در کشور استوارتر شد،حربه تبلیغاتی و ماجراجویانه حریف که مدتها امکانات فنی کشور را برای تولید سوخت هسته ای کافی نمی پنداشت و با رفتار غیر متعارف و نیت خوانی، غنی سازی را در جهت سلاح قلمداد می کرد از آنان گرفته شد.
رئیس مجلس افزود: حال دیگر 1+5 هیچ استدلال نفی و انکار فن آوری هسته ای ایران را نخواهد داشت و مذاکرت آتی صرفا باید بر پایه حقوق مسلم در ان.پی.تی صورت گیرد.
لاریجانی تاکید کرد که یکی از میادین آزمون تغییر ادعایی در سیاست های آمریکا در این قلمرو رخ خواهد داد و تکرار سخنان گذشته تنها اتلاف وقت خواهد بود.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....