لیبرمن :

اسرائیل به توافقات دوران اولمرت و شارون تعهدی ندارد

وزیر خارجه جدید رژیم صهیونیستی از تعهد نداشتن این رژیم به توافقنامه های دوران دو نخست وزیر سابق و همچنین توافقنامه های کنفرانس آناپولیس خبر داد.
کد خبر: ۲۴۲۹۹۷

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یونایتدپرس اینترنشنال، آویگدور لیبرمن گفت: اسرائیل اجباری برای متعهد بودن به توافقنامه های امضاء شده در کنفرانس آناپولیس در سال 2007 ندارد.

وی، تنها قرارداد معتبر برای کابینه جدید رژیم صهیونیستی را " نقشه راه" ارائه شده توسط شورای امنیت سازمان ملل اعلام کرد.

لیبرمن همچنین از سیاست های ایهود اولمرت نخست وزیر سابق و آریل شارون نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی انتقاد و وعده های آنها در ارتباط با ایجاد صلح را نمایشی اعلام کرد.

کابینه جدید رژیم صهیونیستی که از راستگراهای افراطی تشکیل شده است، جنگ طلب بوده و به نظر می رسد با روی کار آمدن این کابینه، شکل جدیدی از مقاومت در منطقه و فلسطین علیه این رژیم تشکیل شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها