دستگیری مادری که اجساد 3 نوزادش را سالها در انباری پنهان کرده بود

جام جم آنلاین - مادر امریکایی به اتهام قتل و پنهان کردن اجساد 3 نوزادش در یم انباری بازداشت شد.به گزارش آسوشیتدپرس ، دایان گایل اودل 49 ساله صاحب 8 فرزند متهم شد که 3 نوزاد خود را در دهه 80 پس از به دنیا آوردن
کد خبر: ۲۴۲۳۷
در انباری خانه متروکه خود در منطقه سافورد قرار داده و رفته است .
گفتنی است ، نردی که جدیدا در شهر 9 هزار نفری سافورد در 200 کیلومتری شمال شرق توسان ملکی را در حراجی خریده بود به سراغ انباری رفته و هنگام بازرسی انباری اجساد حاوی کودکان را داخل کیسه های پلاستیکی پیدا می کند.
سپس وی پلیس را در جریان گذاشته و آنها تمامی جعبه های حاوی اجساد را ضبط کرده و راهه پزشک قانونی می کنند.
در این انبار خاطرات مدرسه و سایر وسایل شخصی اودل را پیدا می کنند و وی را که اکنون صاحب 8 فرزند است که بزرگترین آنها 24 ساله است را بازداشت می کنند.
طبق تدارک مندرج در منطقه سولیوان نیویورک ، وی کودکان را در دهکده کاتونگا کنار شهر بتل به دنیا آورده است .
همچنین وی متهم به قتل فرزند دیگرش در سال 1972 است که پلیس نیویورک در سال 1989 بر همین اساس وی را به دادگاه احضار کرده ; اما به خاطر فقدان مدارک ، وی تبرئه می شود. در این دادگاه وکلای پرونده ، مرگ کودک را تصادفی خوانده و اودل آزاد می شود.
این پرونده نیز اکنون به عنوان اتهام چهارم در دادگاه مفتوح شده است و طبق گفته کارشناسان قضایی احتمالا وی به حبس ابد محکوم خواهد شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها