خشم آبی‌ها از اکبرپور و علیزاده

قلعه‌نویی: این مساوی برای استقلال یعنی باخت

گروه ورزش: باید به استقلالی‌ها حق داد که از مساوی با پرسپولیس ناراحت باشند و همین‌طور به امیر قلعه‌نویی که بصراحت در پایان بازی گفت: «این مساوی برای استقلال در حکم باخت است.» بازی شصت و ششم 2 تیم پرسپولیس و استقلال در حالی حکم به پنجمین مساوی پیاپی سرخابی‌ها و البته با نتیجه یک‌ یک داد که 2 نیمه کاملا متفاوت و متضاد برای هواداران و بینندگان این بازی به تصویر کشیده شد تا باز هم اشک‌ها و لبخند‌های پایان بازی، صحنه‌های زیبایی را به تصویر بکشد و این شهرآورد نیز به خاطره‌ها بپیوندد.
کد خبر: ۲۳۶۴۶۱

پرسپولیس که حالا با حضور نلو وینگادا می‌خواهد با انسجام بیشتری ادامه رقابت‌هایش را پی بگیرد، در بازی دیروز با همفکری افشین پیروانی انسجام بیشتری در خط دفاعی‌اش ایجاد کرده بود تا سرخ‌ها با دوندگی بیشتر و حرکت من تو من با بازیکنان محوری استقلال، در روند حرکتی آبی‌ها گسست ایجاد کنند و بازی را به میل خود به گردش درآورند. اما در نیمه دوم وقتی با دستور امیر قلعه‌نویی تغییر لازم در روند حرکتی استقلال و آهنگ بازی به وجود آمد و 2 تیم بناچار از اندیشه‌های بازی کنترلی و تاکتیک‌های محافظه‌کارانه خارج شدند، بازی جاندارتر و سرعتی‌تر از سوی بازیکنان 2 تیم دنبال شد تا یخ بازی نیز خیلی زود شکسته شود.

آرش برهانی که در نیمه اول کاملا در بازی محو بود، در دقیقه 56 یکی از آن فرار‌های سریع و بی‌مهار خود را آغاز کرد تا پس از پشت سر گذاشتن مدافعان مستقیم خود با پاسی طلایی مجتبی جباری را پشت هجده در موقعیت شوت‌زنی قرار دهد که این بازیکن نیز که تا پیش از این حرکت، یکی از گزینه‌های تعویض امیر قلعه‌نویی بود، با ضربه‌ای دقیق و سرضرب، توپ را به کنج دروازه پرسپولیس هدایت کند.

این گل که در صورت تثبیت می‌توانست به نوعی مهر بر قهرمانی آبی‌ها باشد، با حملات همه‌جانبه پرسپولیسی‌ها همراه شد. در حقیقت سرخ‌ها که چیزی را برای از دست دادن نداشتند با انگیزه و دونده‌تر از نیمه اول در زمین به حرکت درآمدند تا آبی‌ها به ناچار عقب نشینند و در اندیشه حفظ گل برتری خویش باشند. هر چند سرخ‌ها بی‌محابا حمله می‌کردند و در این میان نیز ورود محمد منصوری به جای کریم باقری و‌ هادی نوروزی به جای رحمان رضایی، جان تازه‌ای در حرکت رو به جلوی آنان ایفا کرد، اما در این شرایط نیز آبی‌ها اگر هوشیاری به خرج می‌دادند، می‌توانستند حداقل یک گل دیگر نیز به ثمر برسانند و خیال خود را از بابت کسب 3 امتیاز راحت کنند. سیاوش اکبرپور در دقیقه 80 و در شرایطی که تنها علیرضا حقیقی را در چند قدمی دروازه جلوی خود می‌دید و می‌توانست با ضربه‌ای فنی، توپ را به قعر دروازه سرخ‌ها هدایت کند، با ضربه‌ای محکم توپ را هوا کرد تا کفر سرمربی استقلالی‌ها را از این بی‌دقتی درآورد. این مهاجم سرعتی دو دقیقه بعد نیز یک فرصت خوب گلزنی دیگر را هدر داد تا قلعه‌نویی در تعویض او یک لحظه نیز درنگ نکند. اما حضور علی علیزاده اوت‌انداز که همیشه با دستان قوی خود، اسباب موفقیت آبی‌ها را فراهم کرده بود، این بار نتیجه عکس داد تا سناریوی دیدار رفت به نوع دیگری تکرار شود و استقلال، پیروزی را با مساوی عوض کند و ژنرال آبی‌ها این بار نیز از این تعویضش بد جوری سگرمه‌هایش تو هم برود.

در طرف مقابل، پرسپولیس بازی رو به جلو و ریختن توپ روی دروازه استقلال را در دستور همه‌جانبه خویش قرار داد تا در شرایطی که همه راه‌ها به علی کریمی ختم می‌شد، این بازیکن بدفعات با پاس‌های طلایی خود، دیگر هم‌تیمی‌های خود و بویژه نیکبخت واحدی را در موقعیت گلزنی قرار دهد و اوج آن در دقیقه 61 بود که نیکبخت در شرایط تک به تک با طالب‌لو، توپ را به اوت زد. پرسپولیس در دقیقه پایانی صاحب 6 کرنر روی دروازه استقلال شد و در یکی از این کرنرها  که در دقیقه سوم از وقت اضافه به دست آمد  علی علیزاده با دست توپ را دفع کرد و محسن ترکی با شجاعت در سوت خود به نشانه پنالتی دمید تا مازیار زارع با حرکت فریبنده خود، وحید طالب‌لوی پنالتی‌گیر را مغلوب کرده، بازی را به تساوی بکشاند. هر چند با این تساوی کورسوی امیدی برای سرخ‌ها در راه قهرمانی باقی ماند، اما در این شرایط بهترین خبر برای استقلالی‌ها شکست ذوب‌آهن، نزدیک‌ترین تعقیب‌کننده خویش از سایپا در کرج بود تا با فاصله 6 امتیازی از این تیم، در حاشیه امنیتی خوب، یک قدم به قهرمانی در لیگ نزدیک‌تر شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها