پیروانی: تمام تجربیاتم را در اختیار وینگادا قرار می‌دهم

گروه ورزش: نشست خبری صبح دیروز عباس انصاری‌فرد با صلاحدید مدیرعامل باشگاه پرسپولیس به بعد از دربی موکول شد، اما بحث آمدن نلو وینگادا همچنان به قوت خود باقی است و این مربی پرتغالی ساعت 10 فردا در تالار مهربانی رسما قراردادش را با قرمزها منعقد می‌کند.
کد خبر: ۲۳۵۲۳۷

حضور وینگادا در پرسپولیس، فارغ از تبعات خوب یا بدی که برای این تیم به همراه خواهد داشت، با واکنش مثبتی از سوی کادر فنی و بازیکنان پرسپولیس روبه‌رو شده است. سرآمد حامیان وینگادا هم خود افشین پیروانی است. او دیروز به هواداران قول داد تا تمام تجربیاتش را در اختیار سرمربی جدید قرار دهد. پیروانی در گفتگو با ایسنا، عنوان کرد: من عاشق و خادم پرسپولیس هستم و برای پست و مقام در این تیم کیسه ندوخته‌ام. از این رو تمام تلاشم را به کار می‌بندم تا همراه با وینگادا هر 3 جام پیش‌رو را برای پرسپولیس کسب کنیم.

دیروز بیشتر بازیکنان پرسپولیس هم، حضور وینگادا را مثبت و موجب بالاتر رفتن انگیزه‌ تیم دانستد. عباس انصاری‌فرد هم با تاکید این موضوع که وینگادا در دربی روی نیمکت پرسپولیس می‌نشیند، خاطرنشان کرد: این مربی شناخت خوبی از فوتبال آسیا دارد و این موضوع می‌تواند به پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا کمک کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها