اتحادیه اروپا نمی تواند نقش عمده ای در بازسازی عراق داشته باشد

جام جم آنلاین - کریس پتن کمیسر امور خارجی اتحادیه اروپا روز جمعه 2 مه گفت : تا زمانی که نقش سازمان ملل متحد در بازسازی عراق کاملا مشخص نشود ، اتحادیه اروپا نمی تواند نقش عمده ای در کمک به بازسازی عراق را ایفا کند.
کد خبر: ۲۳۴۳۸
به گزارش شبکه تلویزیونی B.B.C ، کریس پتن این سخنان را در اجلاس دو روزه وزرای خارجه 15 عضو کنونی و 10 عضو آینده اتحادیه اروپا که در جزیره رودس یونان برگزار شده است ابراز کرد.
وزیران خارجه اتحادیه اروپا در این اجلاس توافق کردند دیپلمات های ارشد خود را به عراق برای هماهنگ کردن کمک های بشردوستانه اعزام کنند.
اما آنها تاکید کردند باید نقش سازمان ملل متحد در بازسازی عراق کاملا مشخص باشد تا اتحادیه اروپا بتواند نقش فعالانه ای را در بازسازی عراق ایفا کند.
در عین حال ، وزیران خارجه اتحادیه اروپا در اجلاس خود در یونان مذاکراتی برای رفع اختلافاتی که در مورد جنگ عراق میان آنها به وجود آمده است را انجام دهند.

گروه هفت : بازسازی عراق بر اساس قطعنامه سازمان ملل متحد
توکیو: برای بازسازی عراق یک صندوق بین المللی تشکیل شود
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها