رییس جمهور لبنان:

روابط سوریه و لبنان روند بسیار مثبتی دارد

میشل سلیمان، رییس جمهور لبنان ابراز امیدواری کرد که باراک اوباما مرحله‌ جدیدی را در تعامل با مسایل منطقه آغاز کند.
کد خبر: ۲۳۳۰۶۲

به گزارش ایسنا، میشل سلیمان ، رییس جمهور لبنان در دیدار با هیاتی از کنگره‌ آمریکا اظهار داشت: سوریه و لبنان در خصوص کنترل گذرگاه‌ها و ترسیم خطوط مرزی دو طرف توافق کرده‌اند و روابط سوریه و لبنان روند بسیار مثبتی را طی می‌کند.

سلیمان گفت: اسراییل باید از شبعا، کفرشوبا و الغجر عقب نشینی کند و حق فلسطینی‌ها را در بازگشت به سرزمین‌شان به رسمیت بشناسد چرا که این امر مقدمه ضروری برای برقراری صلح عادلانه و فراگیر در منطقه است.

وی بر حمایت آمریکا از ارتش لبنان و مجهز ساختن این ارتش به سلاح‌های پیشرفته تاکید کرد و گفت تقویت ارتش تنها راه حفظ امنیت در کشور است.

رییس جمهور لبنان خاطر نشان کرد: مذاکرات کنونی و مداوم میان رهبران لبنان تا زمان دستیابی به استراتژی ملی در راستای حمایت از لبنان در قبال هر گونه حمله ضروری است و ادامه خواهد یافت.

هیات آمریکایی نیز در دیدار با سلیمان اظهار داشت: هدف از این سفر آگاهی از وضعیت منطقه به ویژه روابط سوریه و لبنان و حمایت‌های نظامی از ارتش لبنان جهت ایجاد توازن در داخل لبنان است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها