در مراسم شب شعر حمایت از کودکان غزه عنوان شد

شاعران ایرانی برای کودکان غزه شعر خواندند

گروه فرهنگ و هنر: عصر روز یکشنبه سالن غدیر مرکز آفرینش‌های فرهنگی ــ هنری کانون پرورش فکری، میزبان جمعی از شاعران کودک و نوجوان بود تا در شب شعری که در حمایت از کودکان مظلوم غزه و سرزمین‌های اشغالی برگزار شده بود، آثار خود را قرائت کنند. در این برنامه شمس‌الدین رحمانی معاون سابق تولید کانون و از پژوهشگران و کارشناسان مسائل فلسطین، به ایراد سخنرانی پرداخت. رحمانی ضمن مقایسه جنبش‌های حق‌طلبانه و مبارزه مردم فلسطین، با قیام عظیم عاشورا و انقلاب پرشکوه اسلامی یادآور شد پس از گذشت سال‌ها، اکنون معنای سخنان حکیمانه حضرت امام خمینی (ره)‌ روشن می‌شود.
کد خبر: ۲۳۲۷۰۷

وی ضمن تشویق پژوهشگران، شاعران و نویسندگان به مطالعه و کنکاش پیرامون مسائل مربوط به صهیونیسم و یهودیت و ... با تکیه بر معارف اسلامی و قرآنی و متون تاریخی ارزشمند، مقاومت مردم مظلوم و بی‌دفاع فلسطین و غزه را که با دست خالی و با تکیه بر نیروی عزم و ایمان اسلامی به دفاع از دین و میهن خود می‌پردازند، مصداق بارز «پیروزی خون بر شمشیر» دانست. وی با اشاره به تسلط صهیونیست‌ها بر رسانه‌های جهان گـفـت: برخی ادعا می‌کنند که فلسطینی‌ها زمین‌هایشان را فروخته‌اند در حالی که تنها 2 درصد زمین‌های اشغالی فعلی این زمین‌ها را دربرمی‌گیرد و بر ما واجب است اطلاعات خود را درباره فلسطین افزایش دهیم چرا که این مساله بشدت تحریف شده است.

در این مراسم تعدادی از چهره‌های شعر کودک و نوجوان از جمله جواد محقق، جعفر ابراهیمی، بابک نیک‌طلب، محمود پوروهاب، افشین علاء، حمید هنرجو، رودابه حمزه‌ای، سید سعید هاشمی، علی باباجانی، حسین احمدی و ... به قرائت آثار خود پرداختند و سروده‌های خود را تقدیم به کودکان مظلوم غزه و فلسطین کردند.

از نکات قابل تامل این شب شعر، حضور تعدادی از اعضای مرکز آفرینش‌های ادبی استان تهران در کنار مربیان ادبی کانون بود که به محفل صمیمیت خاصی بخشیده بود.از جمله مربیان ادبی کانون مهدی محمدیان، فاطمه طارمی، کبری بابایی، انسیه موسویان، علیرضا حکمتی، اکرم کشایی و ... بودند که در این برنامه سروده‌های خود را قرائت کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها