سایه خبر

راه اندازی رسانه کروبی از سوی کارگزارانی‌ها

پایگاه خبری «نخستین نیوز» با هدف انتقاد از خاتمی و حمایت کروبی توسط طیفی از حزب کارگزاران بزودی راه‌اندازی می‌شود. به گزارش فارس و به نقل از منابع اینترنتی، سایت «نخستین نیوز» که توسط جمعی از روزنامه نگاران روزنامه توقیف شده کارگزاران اداره می شود، بزودی رسماً فعالیت خود را با محور انتخابات آتی ریاست جمهوری آغاز می‌کند. راهبرد خبری این سایت، رویکرد منتقدانه نسبت به کاندیداتوری سید محمد خاتمی در انتخابات آتی ریاست‌جمهوری و حمایت از نامزدی مهدی کروبی است.
کد خبر: ۲۳۲۱۷۵

موافقت 65 درصد آمریکایی‌ها با ملاقات اوباما و احمدی‌نژاد

نتایج تازه‌ترین نظرسنجی یک موسسه آمریکایی حاکی است: مردم آمریکا از دیدار باراک اوباما، رئیس جمهور جدید این کشور با همتای ایرانی خود حمایت می کنند. به گزارش عصر ایران، روزنامه فایننشیال تایمز با انتشار نتایج نظرسنجی موسسه «هریس» نوشت: 65 درصد آمریکایی ها معتقدند باراک اوباما باید با رهبران ایران درباره مسائل هسته ای این کشور گفتگو کند. این در حالی است که تنها 35 درصد مردم آمریکا مذاکره با ایران را مغایر با مصالح ملی خود ارزیابی می‌کنند.  در همین حال موضوع گفتگوی رئیس جمهور آمریکا با رهبران ایران در کشورهای اروپایی نیز به نظرسنجی گذاشته شد. براساس یافته های به دست آمده، اروپایی‌ها نظرات مشترکی با مردم آمریکا در بحث و گفتگو با ایران دارند و از جمله 84 درصد ایتالیایی ها از گفتگوی مستقیم تهران - واشنگتن حمایت کردند. بعلاوه 68‌درصد پاسخگویان در آلمان نیز پشتیبانی خود را از مذاکره رئیس جمهور جدید آمریکا با رهبران ایرانی اعلام کردند. این نظرسنجی بر روی بیش از 6200 نفر در فاصله هشتم تا پانزدهم ژانویه سال جاری صورت گرفت.

جنجال‌سازی جدید یک روزنامه غربی علیه برنامه هسته‌ای ایران

یک روزنامه غربی به نقل از دیپلمات‌ها ادعا کرد که ایران به‌دنبال واردات مواد خام هسته‌ای بوده و غرب نیز در تلاش است تا از صادرات این مواد به تهران جلوگیری کند. به گزارش مهر، روزنامه تایمز بر مبنای سیاست جنجال‌سازی غرب بدون توجه به واقعیت بومی برنامه‌ هسته‌ای صلح‌آمیز ایران، نوشت: دیپلمات‌های غربی معتقدند که ذخایر کیک زرد ایران رو به اتمام است و کیک زرد موجود در ایران ظرف چند ماه آینده به پایان می‌رسد. از همین رو تهران در تلاش است تا از طریق کشورهای تولیدکننده این ماده، نیاز خود را برطرف کند؛ اما برخی کشورهای غربی از جمله انگلیس، آمریکا، فرانسه و آلمان اقدامات دیپلماتیک گسترده‌ای را آغاز کرده‌اند تا از انتقال این مواد به ایران جلوگیری کنند. تایمز در ادامه مطلب بی‌اساس خود نوشت که ایران نیاز خود به کیک زرد را در دهه 1970 و تحت حکومت شاه مخلوع از آفریقای جنوبی تامین می‌کرد، اما کیک زرد تهیه‌شده از آفریقای جنوبی هم‌اکنون در حال به پایان رسیدن است. به گزارش مهر، این روزنامه در حالی این ادعا را به نقل از دیپلمات‌های غربی منتشر کرده که دانشمندان جوان ایرانی با تکیه بر دانش بومی به علم و فناوری مورد نیاز برای تولید کیک زرد دست یافته‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها