سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین اعلام کرد: رئیس جمهور منتخب آمریکا در قضیه فلسطین از اشتباهات رئیس جمهور سابق درس گرفته و به حقوق و آرمانهای ملت فلسطین احترام گذارد.
کد خبر: ۲۳۰۷۸۷
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، "فوزی برهوم" در کنفرانس خبری در جبالیا در نوار غزه گفت: "باراک اوباما" ، رئیس جمهور جدید آمریکا در برابر آزمایش جدیدی مرتبط با قضیه فلسطین و منافع ملت فلسطین و حقوق غصب شده آن قرار دارد.
وی افزود: درباره اوباما بر اساس سیاستها و گامهای عملی وی حکم میکنیم و وی باید از اشتباهات دولتهای پیشین آمریکا و سیاستهای ظالمانه و جنایتکارانه خارجی به ویژه در دوران ریاست جمهوری جرج بوش به عنوان سرکرده شرارت در جهان که تروریسم و کشتار را به کشورهای زیاد منطقه صادر کرد و وجهه مردم آمریکا را نابود کرد، درس عبرت بگیرد.
سخنگوی حماس تاکید کرد: اوباما باید به انتخاب ملت فلسطین احترام گذارده و از حقوق و آرمانهای فلسطینیان و حق آن در دفاع از خود بدون اعمال فشار از هیچ طرفی یا جانبداری به سود دشمن صهیونیست حمایت کند.