سهمیه‌بندی یک میلیون تن سیمان برای صادرات تا پایان 87

گروه اقتصاد: رئیس انجمن صنفی سیمان با بیان این‌که با حذف عوارض صادرات سیمان این محصول به طور کامل از سبد حمایتی خارج شده است، از سهمیه‌بندی یک میلیون تنی صادرات سیمان تا پایان امسال خبر داد. محمدحسن پورخلیل در گفتگو با فارس، تصمیمات مربوط به صادرات سیمان و تبعات آن و همچنین سهمیه‌بندی‌های لازم برای صادرات و عرضه سیمان در بورس کالا را تشریح کرد.
کد خبر: ۲۲۹۷۹۰
وی با بیان این‌که انجمن صنفی سیمان کماکان متعهد به تنظیم بازار داخلی است، اظهار کرد: این انجمن تا پایان سال صادرات سیمان را سهمیه‌بندی کرده، اما اولویت تحویل و توزیع سیمان با بازار داخلی است.

پورخلیل گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های به عمل آمده تا پایان سال یک میلیون تن سیمان برای صادرات در نظر گرفته شده و هر یک از شرکت‌های هلدینگی سیمانی نسبت به ظرفیت، بخشی از سیمان را صادر خواهند کرد.

وی افزود: این اقدام به این منظور بوده که قیمت‌های صادرات سیمان به یکباره فروکش نکند و مشتریان خارجی سیمان کشور در قیمت‌های پایینی این محصول را خریداری نکنند و قیمت سیمان صادراتی متعادل شود.

به گفته پورخلیل، این سهمیه‌بندی به همه شرکت‌های هلدینگ سیمانی ابلاغ شده و شرکت‌های سیمانی می‌توانند از همین امروز صادرات این محصول را به خارج از کشور انجام دهند.

دبیر انجمن صنفی سیمان در پاسخ به این سوال که آیا هماهنگی‌های لازم با گمرک ایران به عمل آمده یا خیر گفت: شرکت‌های سیمانی در حالی از همین امروز می‌توانند نسبت به انعقاد قرارداد با مشتریان خارجی اقدام کنند که تا عملی شدن صادرات سیمان به مرزهای کشور، هماهنگی‌های لازم به گمرک انجام و مصوبات دولت ابلاغ خواهد شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها