معاون وزیر اقتصاد:

تاثیر بحران جهانی بر نظام مالی کشور را به حداقل رسانده‌ایم

گروه اقتصاد: معاون اقتصادی وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: تاثیر بحران مالی جهانی بر نظام مالی و بانکی کشور را به حداقل رسانده‌ایم. محمدهادی زاهدی‌وفا در گفتگو با ایسنا با بیان این‌ که بحران مالی بر همه‌ دنیا اثر می‌گذارد اما براساس نوع ارتباط هر کشور اثر‌پذیری‌ها کم ‌و بیش خواهد بود، تصریح کرد: خوشبختانه کشور ما ارتباط مستقیمی با بازارهای سرمایه دنیا ندارد و اگر بازارهای سرمایه و بورس‌های دنیا با بحران مواجه شدند، کشور ما به‌ طور مستقیم از این موضوع تاثیر نمی‌پذیرد.
کد خبر: ۲۲۸۷۸۶

وی ادامه داد: متاسفانه بحران موجب رکود در دنیا شده و این رکود باعث شده که در بخش کالایی و واقعی اقتصاد متضرر شویم و به تبع این مساله تقاضای بورس بازی نفت در دنیا را کاهش می‌دهد و در قیمت نفت تاثیر می‌گذارد.

معاون وزیر اقتصاد با اشاره به این ‌که انرژی از ملزومات هر نظام اقتصادی است و تمام دنیا به انرژی نیازمند هستند، توضیح داد: بنابراین قیمت نفت کاهش پیدا می‌کند و کار اساسی که همه اقتصاددانان کشورهای دنیا انجام می‌دهند، این است که پیش‌بینی کنند قیمت نفت چقدر خواهد بود و کاهش قیمت نفت در چه مدتی تاثیر خواهد گذاشت و در چه نقطه‌ای این روند نزولی قیمت تغییر می‌یابد.

زاهدی‌وفا درباره قیمت نفت در بودجه سال آینده اظهار کرد: براساس پیش‌بینی‌هایی که از بازارهای جهانی نفت داریم، بودجه سال آینده را با یک حاشیه احتیاطی خواهیم بست و با توجه به وضعیت اقتصادی بین‌المللی و بحران مالی به سمت کاهش اتکا به درآمدهای نفتی پیش خواهیم رفت.

وی با بیان این ‌که در بودجه سال ‌آینده، طرح تحول اقتصادی (در صورت اجرایی شدن)، بحران مالی جهانی و جهش اقتصادی کشور مورد توجه خواهد بود، عنوان کرد: بحران مالی تنها بر قیمت نفت و درآمدهای نفتی تاثیر نمی‌گذارد و علاوه بر درآمدهای نفتی بر صادرات و قیمت واردات تاثیرگذار است که باید به این مساله توجه ویژه‌ای شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها