وزیر کشور هند:

با مدارکی قاطع درباره‌حملات بمبئی به آمریکا می‌روم

وزیر کشور هند گفت که طی هفته جاری با مدارکی که پاکستان را به حملات مرگبار بمبئی مرتبط می‌کند، به واشنگتن سفر می‌کند. این حملات 163 کشته به همراه داشت.
کد خبر: ۲۲۷۷۲۹

به گزارش ایسنا، پالانیاپان چیدامبارام وزیر کشور هند، به روزنامه‌ها در دهلی نو اعلام کرد که با خود مدارکی قاطع و مستدل را به واشنگتن می‌برد تا با مقامات ایالات متحده به مباحثه بپردازند.

روزنامه ایندین اکسپرس به نقل از چیدامبارام نوشت: مدارک به دست آمده نشان می‌دهد که این توطئه در پاکستان چیده شده و در حالی که حملات در بمبئی در حال انجام بود، از پاکستان کنترل و طراحی می‌شده است.

وزیر کشور هند افزود: این مدارک دربرگیرنده‌ جزییاتی شامل متن کامل مکالمات تلفنی، رهگیری ارتباطی و گزارش‌های بازجویی است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، هند "عناصری" در پاکستان را مقصر حملات ماه نوامبر سال گذشته دانست و اعتقاد دارد که گروه موسوم به لشگر طیبه، شبه نظامیانی را که به مرکز تجاری هند یورش بردند مجهز کرد و آموزش داد ولی پاکستان مکررا اعلام کرده است که دهلی‌نو هیچ مدرکی برای این اتهامات ندارد.

مانموهان سینگ نخست وزیر هند، در حالی که فشارها را بر پاکستان حفظ می‌کرد روز شنبه گفت که امیدوار است پاکستان "رفتار بهتری" نشان دهد و گروه‌های شبه نظامی مقصر در حملات را سرکوب کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها