دعوت ضرغامی از رسانه‌های منطقه برای حمایت از مردم فلسطین

گروه رسانه: رئیس سازمان صداوسیما از شبکه‌های رادیویی و تلویزیونی موثر در منطقه خواست افکار عمومی را نسبت به مظلومیت مردم بی‌دفاع غزه و جنایات ضدبشری رژیم صهیونیستی آگاه کنند. مهندس ضرغامی در گفتگوی تلفنی جداگانه با روسای شبکه‌های الجزیره قطر، المنار لبنان، تی‌آرتی ترکیه و آفاق عراق، با اشاره به پیام تاریخی رهبر معظم انقلاب و همچنین سخنان سیدحسن نصرالله در خصوص یورش وحشیانه رژیم غاصب صهیونیستی به مردم بی‌دفاع غزه گفت: رسالت تاریخی امروز رسانه‌های موثر در جهان بویژه رسانه‌های منطقه انعکاس این نسل‌کشی هولناک به افکار عمومی است. رئیس سازمان صداوسیما با تاکید بر لزوم ارائه کمک‌های غذایی و دارویی به مردم فلسطین از طریق گذرگاه رفح خاطرنشان کرد: باید جهتگیری رسانه‌ها برای حل مشکلات مردم غزه به سوی گشوده شدن مسیرهای موجود برای امدادرسانی به مجروحان و مردم فلسطین باشد.
کد خبر: ۲۲۷۲۱۲

ضرغامی با اشاره به سکوت بعضی رهبران کشورهای عربی، علمای جهان عرب، روشنفکران و مجامع بین‌المللی در قبال این جنایت به روسای شبکه‌های رادیویی و تلویزیونی طرف مذاکره توصیه کرد برای ایجاد انگیزه و تحرک درمیان شخصیت‌های آگاه جهان با هدف مطالبه حقوق پایمال شده مردم مظلوم فلسطین و همراه کردن دیگر رسانه‌ها جهت نمایش این جنایت به افکار عمومی از همه توان خود استفاده کنند و شرایط حضور کارشناسان و چهره‌های تاثیرگذاری را که نظراتشان می‌تواند در حل مشکلات فعلی مردم غزه موثر باشد فراهم کنند.

رئیس رسانه ملی با انتقاد از رسانه‌هایی که در این برهه حساس شاهد نسل‌کشی آشکار صهیونیست‌ها هستند و سیاست سکوت را اختیار کرده‌اند، افزود: بی‌شک پیروزی نهایی از آن مردم مقاوم و صبور فلسطین است وکسانی که امروز بر این جنایت چشم بسته‌اند فردا در نزد افکار عمومی باید پاسخگو باشند.

مدیر شبکه الجزیره نیز در این گفتگوی تلفنی با اشاره به اقدامات شبکه الجزیره از آغاز یورش هوایی ارتش رژیم صهیونیستی به مردم بی‌دفاع غزه گفت: هرچند پوشش خبری از نوار غزه بسیار دشوار است؛ اما تلاش می‌کنیم به مخاطبان خود اطلاع‌رسانی مطلوبی داشته باشیم. وی پیشنهاد رئیس سازمان صدا و سیما مبنی بر تلاش رسانه‌ای برای باز کردن گذرگاه رفح را پیشنهادی دقیق و کاربردی توصیف کرد و گفت: الجزیره افکار عمومی مردم منطقه را برای باز کردن این گذرگاه پوشش گسترده‌تری خواهد داد و امیدواریم فشار افکار عمومی، دولت مصر را مجبور به بازگشایی این گذرگاه نماید.

ابراهیم شاهین‌ رئیس سازمان رادیو و تلویزیون کشور ترکیه‌(T.R.T)  نیز در پاسخ به اظهارات رئیس سازمان صدا و سیما ضمن تشکر از ابتکار عمل وی در ایجاد همگرایی بیشتر رسانه‌های منطقه گفت: مردم و دولت ترکیه نسبت به تحولات منطقه و بخصوص شرایط ویژه‌ای که امروز موجب درد و رنج مردم فلسطین شده است، احساس مسوولیت می کنند و سازمان رادیو و تلویزیون ترکیه نیز انعکاس این جنایت به مخاطبان خود را در دستور کار قرار داده است.

رئیس رادیو و تلویزیون ترکیه نیز پیشنهاد مهندس ضرغامی برای تمرکز رسانه ای جهت بازگشایی گذرگاه رفح را مطلوب توصیف کرد و گفت: ما نیز این موضوع را در دستور کار خود قرار می‌دهیم و امیدواریم با این اقدام مسیر استراتژیک رفح باز شود تا کمک‌های غذایی و دارویی به مردم غزه ارسال گردد.

عبدالله قصیر رئیس شبکه المنار لبنان نیز با اشاره به فشار و محدودیت‌هایی که از جانب برخی جریان‌های سیاسی منطقه به چهره‌های شاخص و کارشناسان عربی و اسلامی برای همکاری نکردن با المنار ایجاد شده است، گفت: علی‌رغم همه محدودیت‌ها و کمبودها این شبکه با تمام توان رسالت آگاه کردن افکار عمومی نسبت به این جنایات هولناک را انجام می‌دهد.

رئیس شبکه آفاق عراق، پیام تاریخی رهبر معظم انقلاب را مهم و راهگشا خواند و تصریح کرد: همان طور که حضرت‌ آیت‌الله خامنه‌ای تاکید فرمودند حمایت علما، نخبگان و اندیشمندان از مردم ستمدیده غزه بسیار ضروری است و این شبکه نیز پیام مراجع عظام تقلید در این خصوص را پوشش و با صاحب‌نظران و کارشناسان مختلف مصاحبه می‌کند تا ابعاد مختلف این حرکت وحشیانه رژیم اشغالگر قدس برای افکار عمومی روشن شود.

وی پیشنهاد داد با محوریت صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، همایشی متشکل از رسانه‌های جهان اسلام با هدف هم‌افزایی و همگرایی بیشتر در مقابل رژیم صهیونیستی برگزار شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها