در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
وی با بیان این که دام آلوده ممکن است فاقد هرگونه تظاهر بالینی باشد، افزود: نگهداری 12 ساعته گوشت ذبح شده در محیط یخچال با درجه حرارت 4 تا 8 درجه سانتیگراد با ایجاد تغییرات اساسی و کاهش PH (بالا رفتن اسیدیته) تا 90 درصد، موارد میکروب و ویروس موجود در گوشت را از بین میبرد.
رئیس اداره بیماریهای مشترک بین انسان و دام وزارت بهداشت، در ادامه با توصیه به زنان خانهدار مبنی بر رعایت نکات بهداشتی حین قطعهقطعه کردن گوسفند ذبح شده، افزود: استفاده از دستکش و شستشوی چاقو و تخته گوشت با محلول ضدعفونیکننده در پایان کار الزامی است.
دکتر شیرزادی بیماریهایی چون تب مالت، تب خونریزیدهندهکریمه کنگو، سیاهزخم و کیست هیداتید را از بیماریهای آندمیک در ایران و مشترک بین انسان و دام برشمرد و افزود: ذبحکنندگان باید پیش از ذبح دام از سلامت آن اطمینان کامل حاصل کرده و سپس در شرایط بهداشتی گوسفند را ذبح کنند.
به گفته وی، بیماریهای مشترک بین انسان و دام بر دو دسته است؛ انگلی نظیر کک، کنه و گال که بر اثر تماسهای خارجی منتقل میشود و دسته دیگر بیماریهای میکروبی و ویروسی است که از طریق تماس با احشاء و ترشحات دام قابل انتقال است.
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد