برخی کشورهای منطقه باعث تقویت تفکر افراطی در افغانستان شدند
گروه سیاسی: رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با ارائه تحلیل تاریخی از اهداف شوم تشکیل طالبان و تقویت القاعده در افغانستان توسط آمریکا گفت: متاسفانه بعضی از کشورهای منطقه باعث تقویت این تفکر افراطی شدند که در نهایت بهانهای برای اشغال افغانستان از سوی نیروهای اشغالگر شد.
به گزارش مهر، آیتالله هاشمی رفسنجانی در دیدار امانالله پیمان، نایب رئیس و گروهی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی افغانستان، با تقدیر از اقدامات مردم و مسوولان در شرایط اشغال برای تدوین قانون اساسی گفت: توجه داشته باشید که باید مشکلات مزمن و طولانی کشور افغانستان را با برنامهریزیهای درست حل کنید.رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، فقر و بیکاری را مهمترین عامل مهاجرت افغانیها به کشورهای خارج و بخصوص ایران دانست و گفت: اصولیترین راهحل این مسائل رونق اقتصادی است که این مساله هم با تعاملات منطقی و حضور فعالتر بخشهای خصوصی و تولیدگران ایران قابل حل است.
کد خبر: ۲۲۵۵۱۸
هاشمی رفسنجانی با تشریح اهداف اشغالگران افغانستان گفت: اشتباه دوم آنان پس از اشغال، ناتوانی در جلب رضایت مردم است که همین زمینه مشکلات بعدی آنان خواهد بود.
امانالله پیمان نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از روابط پارلمانی و دولتی ایران و افغانستان، گفت: جمهوری اسلامی ایران در تمام سالهای پس از پیروزی انقلاب یار و یاور مردم افغانستان بود و ما از مواضع اصولی کشور برادر و دوست همسایه خود خرسندیم.
نایب رئیس مجلس افغانستان حضور بدون استراتژی نیروهای خارجی 30 کشور را چالش افغانستان دانست و گفت: از همسایگان خود انتظار داریم ما را در کسب استقلال واقعی و خدمت به مردم کمک کنند.