الهام: مافیای نفتی از وجود احمدی‌نژاد احساس ناامنی می‌کند

گروه سیاسی: سخنگوی دولت با اشاره به مشکل کادرسازی در کشور گفت: یکی از راه‌های کادرسازی، تحزب است که به نظر من، این راه در کشور ما پاسخگو نیست، زیرا باعث اختلاف در میان افراد می‌شود. به گزارش ایسنا، غلامحسین الهام در نشستی با‌موضوع «کابینه احمدی‌نژاد در بوته نقد دانشجویی» در دانشگاه امام صادق(ع)‌ افزود: ما باید مبنا را در تشکل گفتمانی و رابطه بگذاریم، زیرا ارتباط مبتنی بر نگاه گفتمانی باعث تقوا می شود. وی در پاسخ به سوالی درخصوص این که آیا دولت برای دور بعدی، کادرسازی کرده است یا خیر؟ گفت: ما از سال‌های گذشته، این مشکل را در کشور داریم که مدیران را در تعداد اندکی از افراد محدود کرده‌ایم و به همین دلیل، تغییر در نوع گفتمان کسی که 16 سال سابقه وزارت داشته است، مشکل خواهد‌بود. الهام افزود: این‌ها مانند کسانی هستند که از همان ابتدا، جلوی تغییر مدیران در دولت نهم را گرفتند که در این راه به دلیل شجاعتی که آقای احمدی‌نژاد داشت، بسیار از سوی ایشان هزینه شد و این میزان استیضاح و سوال از وزرا سابقه نداشته است.
کد خبر: ۲۲۵۵۱۴

غلامحسین الهام، شاکله عملکرد دولت را بازگشت به گفتمان انقلاب دانست و گفت: حمایت‌های رهبری از دولت نهم، یک حمایت اجرایی از کارکردها و تقویت برای انجام ماموریت‌هاست که اگر این حمایت‌ها نباشد، هیچ دولتی، توفیقی برای کار پیدا نمی‌کند.

وی افزود: رهبری انقلاب، به دولت های گذشته، نگاه انتقادی داشتند و دیدگاه رهبری با گفتمان سازندگی و اصلاحات انتقادی بوده است. الهام با بیان این که در این دولت، حمایت مطلق است و نه حمایت انتقادی، گفت: درواقع رهبری انقلاب، بر پیشرفت مبتنی بر عدالت تاکید می‌کند که رویکرد ما هم در آینده باید همین باشد.

سخنگوی دولت در بخش دیگری از صحبت‌های خود، سیستم اداری کشور را سیستمی پوسیده خواند و گفت: عمده هزینه‌ای که احمدی‌نژاد می‌پردازد، مربوط به شجاعت در نظام اداری است و از جمله اقدامات دولت در تمرکززدایی این بود که تمام دستگاه‌ها، مجبور شدند املاک مازاد خود را بفروشند و در واقع باید گفت، سیستم نظارت، سیستم پیچیده‌ای است.

وی با اشاره به مبارزه دولت با مافیای نفتی، ادامه داد: اگر بحث مبارزه با مافیا ادامه نداشت، این همه به دولت اعتراض نمی‌شد و بعضی اعتراض‌ها که در سطح جامعه مطرح شد؛ به دلیل این بود که پا روی دم مافیا گذاشته شده بود. الهام افزود: مبارزه با مافیای نفتی، کار مداوم و فراگیری را می‌طلبد و با وجود آقای احمدی‌نژاد، در مجموعه مافیای نفتی احساس ناامنی وجود دارد.

الهام در پاسخ به سوالی مبنی بر این که چرا برخی رفتارهای دولت، با گفتمان انقلاب اسلامی سازگار نیست؟ گفت: مهم‌ترین رکن پیروزی آقای احمدی‌نژاد، وجود صداقت در گفته‌های ایشان است، اما نباید از رئیس‌جمهور، توقع عصمت و عدم اشتباه داشته باشیم زیرا فردی که برگزیده شماست، ممکن است اشتباه هم بکند.

الهام افزود: البته شما هم به آقای احمدی‌نژاد رحم کنید، شدت فعالیت‌های ایشان به گونه‌ای است که زمانی رهبری، کار بعد از ساعت 9 یا 10 شب را بر وی حرام کرده بودند.

سخنگوی دولت در پاسخ به پرسشی درباره رابطه مرجعیت با دولت گفت: راجع به مرجعیت در زمان انتخابات، استنباط این بود که موضع آقای مکارم شیرازی و صافی گلپایگانی به آقای احمدی‌نژاد نزدیک بوده است و امروز همگان می‌خواهند وجهه آقای احمدی‌نژاد را نزد این دو تخریب کنند. آقای احمدی‌نژاد بیشترین دیدارها را در این دولت با مراجع داشته است و باید گفت که این مراجع نسبت به فضای موجود اعتماد دارند که نظراتشان را اعلام می‌کنند و اگر این گونه نبود ما شاهد اظهارنظرهای ایشان در برخی موارد نبودیم.

الهام گفت: همان کسانی که شورای رهبری را در مقابل رهبری مطرح می‌کنند، در این خصوص نیز می‌خواهند فتنه کنند ولی در این میان باید گفت بین احمدی‌نژاد و مرجعیت هیچ مشکلی وجود ندارد.

سخنگوی دولت در بخش دیگری از صحبت‌های خود در پاسخ به‌پرسشی که از وی درباره محل و سطح زندگی‌اش پرسیده شد، گفت: محل زندگی من در غرب تهران زیرسایه ورزشگاه آزادی است. همه شما هم می‌توانید به آنجا بیایید. خودروی من، پراید است و خودم استادیار دانشگاه تهران هستم و دارای پایه 8 یا 9 با درآمد یک میلیون و صد و خرده‌ای هستم، زندگی خوبی دارم و فکر می‌کنم با توجه به امروز و گذشته، فرد بی‌نیازی هستم که این همه تحت‌تاثیر حضور همسرم است.

غلامحسین الهام افزود: دو بچه دارم که نه مدرسه غیرانتفاعی رفته‌اند و نه دانشگاه آزاد. یک پسرم در دانشگاه امام صادق(ع)‌ مشغول به تحصیل است و دیگری مدرک کارشناسی خود را از دانشگاه شریف گرفته است که هیچ‌وقت برای وی از امتیاز هیات علمی خود استفاده نکرده‌ام و هم‌اکنون نیز وی در مسکو مشغول تحصیل در مقطع کارشناسی است. یکی از آنها نیز متاهل است.

سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی درباره فعالیت‌های همسرش - فاطمه رجبی - گفت: باید گفت حرف‌های خانم رجبی دارای اتهاماتی نیست.

ایشان فردی است که برای عقیده‌اش کار می‌کند و حتی حاضر به انجام عملیات شهادت‌طلبانه در راه عقیده‌اش است. ایشان قبل از اصلاحات نیز می‌نوشت، الان نیز می‌نویسد و برای فعالیت‌های خود منطق و مبانی هم دارد و هیچ رانت و امتیاز خاصی نیز ندارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها