رایس:

اوباما راهی جز پیروی از سیاست خارجه بوش ندارد

کاندولیزا رایس، وزیر امور خارجه آمریکا از دنباله‌روی باراک اوباما، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا از رویکرد جرج بوش، سلف خود در سیاست خارجی خبر داد.
کد خبر: ۲۲۴۵۴۱

به گزارش فارس، رایس در گفتگو با روزنامه فایننشال‌تایمز گفت: آمریکا رویکرد خود را در حوزه سیاست‌خارجی در دوره دوم ریاست‌جمهوری بوش با اتحادیه‌اروپایی، روسیه و چین هماهنگ کرد.

وی افزود: وقتی که با هم پیمانان‌مان صحبت می‌کنم، می‌بینم که آنها معتقدند این ساختاری است که از طریق آن بحران‌های جهانی در نهایت حل خواهد شد.

فایننشال تایمز در ارزیابی اظهارات رایس نوشت که این گفته وزیر امور خارجه آمریکا این انتظار را که دولت آینده تغییرات عمده‌ای در سیاست خارجه نسبت به قبل خواهد داد، از بین می‌برد.

به نوشته این روزنامه، این اظهارات همچنین نشان دهنده موانع پیش‌روی تیم جدید همزمان با تلاش آن برای پیشرفت ناگهانی در مشکلاتی است که دولت بوش در حل و فصل آن ناکام مانده است.

به نوشته فایننشال تایمز، اوباما با وجود تعهدات برای اتخاذ رویکرد متفاوت با دولت کنونی در موضوعاتی مانند تغییرات آب‌وهوا و زندان گوانتانامو، افرادی را در کابینه خود برگزیده است که با استقبال جمهوریخواهان همراه شده است.

رایس در مصاحبه خود با تمجید از انتخاب اوباما، به این که به چه کسی رای داده اشاره‌ای نکرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها