همدستی مادر و فرزند برای سرقت از خانه‌های ویلایی

گروه حوادث: مردی که با تشکیل یک باند سرقت از منازل ویلایی، مادر میانسالش را به محله‌های سرقت می‌برد تا او نقش زن صاحبخانه را بازی کند، به همراه مادرش دستگیر شد. به گزارش «جام‌جم»، چندی پیش مردی با مراجعه به شعبه 13 بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه 5 تهران، از سرقت منزلش خبر داد و به بازپرس مدیرروستا گفت: همراه اعضای خانواده به منزل یکی از اقوام رفته بودیم، نیمه‌شب وقتی به منزل بازگشتیم؛ متوجه شدیم قفل در ورودی شکسته شده و در اتاق نشیمن نیمه‌باز است.
کد خبر: ۲۲۱۰۶۹

وقتی وارد شدیم دیدیم وسایل منزل به هم ریخته شده و یک دستگاه تلویزیون، طلا، پول نقد و مدارک شناسایی اعضای خانواده به سرقت رفته است.

پس از این شکایت، پرونده‌ای تشکیل و به پایگاه دوم پلیس آگاهی تهران ارسال شد و ماموران با مراجعه به محل سرقت در بررسی متوجه شدند سارقان پس از تخریب قفل در ورودی منزل با دیلم، اقدام به سرقت کرده‌اند.
به دنبال وقوع این سرقت، ماموران به تحقیق از همسایه‌های شاکی پرداختند که معلوم شد، 2 نفر از آنها یک مرد جوان و زن میانسالی را در حیاط منزل شاکی دیده و گمان برده‌اند آنها  از اعضای خانواده شاکی هستند.

چهره‌نگاری رایانه‌ای، راز گشود

با به دست آمدن این اطلاعات، چهره‌نگاری رایانه‌ای از مرد جوان و زن میانسال صورت گرفت و آنها  به اتهام سرقت تحت تعقیب پلیس تهران قرار گرفتند. جستجوهای پلیسی برای یافتن سارقان ادامه داشت تا این که معلوم شد زن و مرد سارق از مجرمان فیوج هستند.

 ردپای متهم سابقه‌دار در سرقت از منازل

بنابراین ماموران به بررسی سوابق کیفری آنها پرداختند که مشخص شد یکی از سارقان به نام سعید متهم سابقه‌داری است که از چندی قبل تحت تعقیب پلیس بوده است.

با فاش شدن هویت مرد سارق، پاتوق‌های احتمالی وی زیر نظر گرفته شد تا عاقبت چند هفته پیش، مخفیگاه وی در یکی از محله‌های تهران شناسایی و دستگیر شد.

با انتقال مرد سارق به پایگاه دوم پلیس آگاهی تهران،‌ وی در بازجویی دچار تناقض‌گویی‌های متعددی شد تا عاقبت راز سرقت از منازل ویلایی را فاش کرد.

همکاری مادر در سرقت‌های پسر خلافکار

سعید، مرد سارق در اظهاراتش به پلیس گفت: پس از آزادی از زندان همراه 3 نفر از دوستان سابقه‌دارم، با تشکیل باند جدیدی، سرقت از منازل ویلایی را شروع کردیم؛ به طوری که ابتدا منازل ویلایی را در کرج، تهران و آبیک قزوین شناسایی و سپس مطمئن می‌شدیم صاحبخانه و اعضای خانواده‌اش در منزل حضور ندارند.

مرد سارق ادامه داد: پس از آن، در هر سرقت مادر میانسالم را هم به محل‌های سرقت می‌بردم تا اگر همسایه‌ها ما را دیدند، گمان ببرند که او همسر صاحبخانه است. به این ترتیب اموال قیمتی شامل طلا، سکه، پول، لوازم صوتی و تصویری، چک‌پول و اسناد و مدارک هویتی آنها را به سرقت می‌بردیم.

به دنبال اعتراف مرد سارق، همدستان وی تحت تعقیب قرار گرفتند تا این که هفته گذشته مادر جوان سارق نیز شناسایی و دستگیر شد.

با انتقال این زن به نام اقدس به مرکز پلیس، وی در بازجویی به همکاری با اعضای باند سرقت اعتراف و عنوان کرد، در 8 فقره از سرقت‌ها با پسرش و دیگر همدستان وی همکاری داشته است. بنابراین گزارش، از سوی بازپرس مدیرروستا، رئیس شعبه 13 دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه 5 تهران، برای این دو متهم قرار قانونی صادر شد.

تحقیقات تکمیلی از آنها برای افشای راز دیگر اتهاماتشان و شناسایی و دستگیری دیگر سارقان فراری اعضای باند ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها