رهاسازی سوسک و حشره در قطار برای ترساندن زنان

ایسنا: یک مرد ژاپنی، به اتهام رهاسازی صدها حشره و سوسک درون یکی از قطارهای در حال حرکت و ترساندن زنان، توسط پلیس ژاپن دستگیر شد. «مانابو می‌زوتا» 35 ساله، پس از دستگیری به ماموران پلیس توکیو، گفت: من فقط می‌خواستم ترس و وحشت زنان و لرزش پاهایشان را هنگام فرار ببینم.
کد خبر: ۲۲۰۳۶۸
سخنگوی پلیس اوزاکا در ژاپن گفت: این مرد جوان با رفتن در واگن مخصوص زنان و رها کردن حشره و سوسک باعث ترس و وحشت بانوان شده است.

پلیس محلی ژاپن نیز گزارش داد: طی یک ماه اخیر، 18 مورد مشابه این پرونده در واگن زنان در قطارهای بین شهری ژاپن روی داده است.

در این میان، پلیس قطارهای بین شهری ژاپن گفت: نمی‌تواند تعداد حشرات را معین کرد، چرا که تعداد آنها بسیار زیاد است، اما پلیس تخمین زده تعداد آنها 200 عدد باشد.

پلیس ژاپن در گفتگو با رسانه‌های محلی، گفت: به احتمال زیاد این مرد به 6 تا 10 ماه حبس محکوم خواهد شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها