هفتمین مانور مدیریت بحران شهر تهران آغاز شد

هفتمین مانور مدیریت بحران شهر تهران ساعت 9:20 دقیقه صبح امروز پنجشنبه با فرماندهی شهردار تهران و با رمز جوادالائمه آغاز شد.
کد خبر: ۲۱۹۲۹۸

به گزارش خبرگزاری فارس، این مانور به فرماندهی محمد باقر قالیباف شهردار تهران با رمز جوادالائمه با حضور 30 عضو ستاد مدیریت بحران شهر تهران در مناطق 22 گانه آغاز به کار کرد.

سایت عملیاتی هفتمین مانور مدیریت بحران شهر تهران در 7 منطقه 2،4، 13، 18، 19، 20 و 22 مستقر است. ضمن آن که سه اردوگاه اسکان اضطراری نیز در مناطق 20، 22 و منطقه کهریزک برپا شده است.

اجرای عملیات مقابله با حوادث شیمیایی و خطرناک در خیابان ناصرخسرو مقابل مدرسه دارالفنون در منطقه 12 و اجرای عملیات نجات آسیب دیدگان از یک ساختمان بلند مرتبه با بهره گیری از بالگرد و تجهیزات ویژه در منطقه 4 و اجرای عملیات تخلیه اضطراری 2 هزار نفر از افراد آسیب دیده فرضی از منطقه 6 با 50 دستگاه اتوبوس و اعزام این افراد به اردوگاه های اسکان اضطراری و عملیات امداد هوایی، برنامه های دیگری است که در این مانور اجرا می شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها