ارزش تجارت الکترونیک در ایران 10 برابر شد

گروه اقتصاد: معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت بازرگانی،‌ ارزش تجارت الکترونیک کشور در سال گذشته را 100 میلیارد تومان عنوان کرد. مسعود موحدی در ادامه تصریح کرد: ‌این میزان نسبت به سال 85، از رشد 10 برابری برخوردار شده است. به گزارش ایرنا ،‌وی پیش‌بینی کرد این رقم در سال جاری به چند برابر میزان سال گذشته افزایش یابد. به گفته معاون وزیر بازرگانی، با ورود فروشندگان خودرو به شبکه معاملات از طریق اینترنت به طور قطع رقم امسال بیش از حد انتظار خواهد بود.
کد خبر: ۲۱۸۲۷۴

این مقام مسوول در وزارت بازرگانی، ‌همچنین عدم سازمان یافتگی در عرصه تجارت الکترونیک با کشورها را از مشکلات کنونی عنوان کرد و گفت: ‌این موضوع جزو برنامه‌های آینده است و با ایجاد امنیت اطلاعات در فرایند بین کشوری می‌توان این بخش را نیز تقویت کرد.

وی یاد آور شد، میزان تجارت الکترونیکی در سال گذشته، متفاوت از معامله از طریق دستگاه‌های POS و ATM  بوده و معاملات از نوع معالات بنگاه با مردم است.

موحدی در عین حال گفت: ‌سال گذشته 2500 میلیارد تومان پرداخت الکترونیکی در فروشگاه‌ها صورت گرفته است.

معاون وزیر بازرگانی همچنین از تدوین سند تجارت الکترونیک برای برنامه پنجم توسعه اقتصادی کشور که در سال‌های 1389 تا 1393 به اجرا درمی‌آید، خبر داد. وی گفت: ‌این سند جزو برنامه‌های اجرایی طراحی شده است. موحدی در ادامه سخنان خود با بیان این که برنامه جامع دوم تجارت الکترونیک در حال تدوین است، ابراز امیدواری کرد تا این برنامه از سوی دولت به تصویب برسد.

به گفته وی، ‌با تصویب این برنامه می‌توان از توسعه زیرساخت‌ها فراتر گام برداشت و تمرکز را به فضای توسعه کاربردها کشاند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها