بادمجان،موثر در کاهش وزن و رفع کم‌خونی

گروه سلامت: بادمجان برخلاف آنچه که عوام اعتقاد دارند که بی‌بو و خاصیت است، دارای خواص زیادی است. مهم‌ترین خاصیت آن کم‌کالری بودن آن است که غذای بسیار خوبی برای کسانی است که می‌خواهند وزن کم کنند؛ زیرا دارای ویتامین و مواد معدنی نیز هست. بادمجان را حتما باید به حالت کاملا رسیده مصرف کرد، زیرا خام آن طعم تلخ دارد و در آنهایی که آسم و برونشیت دارند، باعث تحریک این بیماری‌ها می‌شود.
کد خبر: ۲۱۷۹۸۷

بادمجان اثر نرم‌کننده دارد و به علت دارا بودن آهن، در رفع کم‌خونی داروی موثری است. بادمجان را می‌توان برای از بین بردن ورم و التهاب، روی عضو ملتهب گذاشت.

دانه بادمجان ایجاد یبوست می‌کند. ریشه بادمجان و شاخه‌های خشک شده و برگ‌های آن اثر بندآورنده خون را داراست و قابض بوده و می‌توان از آن برای درمان انواع خونریزی‌ها استفاده کرد.

بادمجان پادزهر خوبی برای مسمومیت‌های حاصل از خوردن قارچ سمی است.

همچنین بادمجان گرفتگی رگ‌ها را باز می‌کند و افراد را از خطر سکته قلبی محفوظ می‌کند.

بادمجان برطرف‌کننده یبوست است. برگ‌ها و پوست سیاه بادمجان را اگر بجوشانند، این جوشانده درمان اسهال خونی است.

جوشانده ریشه بادمجان درمان‌کننده بیماری آسم است و همچنین این گیاه مقوی معده است.

از بادمجان می‌توان به عنوان مسکن برای تسکین در استخوان شکسته و ضرب‌خورده استفاده کرد، بدین طریق که باید بادمجان را در فر بگذارید که نیم‌پز شود و سپس آب آن را با فشار بگیرید و بعد به مقدار نصف این مقدار آب به آن شکر قهوه‌ای اضافه کنید و آن را هم بزنید و بنوشید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها