کمی از سیاست

پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب به مناسبت رحلت حاج سیدجواد مدرسی

جام‌جم: حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی رحلت عالم پارسا و پرهیزگار حضرت حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج سیدجواد مدرسی رحمه‌الله علیه را تسلیت گفتند. متن پیام به این شرح است:
کد خبر: ۲۱۶۹۴۲

بسم الله الرحمن الرحیم

رحلت عالم پارسا و پرهیزگار حضرت حجت الاسلام والمسلمین آقای حاج سیدجواد مدرسی رحمه‌الله علیه را به قاطبه مردم دارالایمان یزد و ارادتمندان آن عالم ربانی مخصوصا به خاندان جلیل مدرسی و بالاخص فرزندان برومند و فاضل ایشان تسلیت می‌گویم. تقوا و پارسایی این چهره منور روحانی و خدمات ایشان در ارشاد و هدایت مردم آن سامان و حضور فعال در صحنه‌های انقلاب برای نسل جوان روحانی و همه کسانی که توفیق آشنایی با ایشان را داشتند، درس‌آموز و فراموش‌نشدنی است. از خداوند متعال شمول فضل و رحمتش را بر روح مطهر ایشان مسالت می‌نمایم.

سیدعلی خامنه‌ای

تخریب نهادها بی‌انصافی است

واحد مرکزی خبر: امام جمعه موقت تهران با بیان این‌که قوای مجریه، قضاییه و مقننه خدمتگزار مردم هستند، به تلاش شبانه روزی دولت اشاره کرد و گفت: تخریب هر کدام از این نهادها بی انصافی است. سید احمد خاتمی  افزود: بی انصافی است کسی به خاطر منافع جناحی و گروهی اصل نظام را زیر سوال ببرد و آنقدر سیاه‌نمایی کند که نسل جدید باور نکند چه اتفاقی در این کشور افتاده است.

امام جمعه موقت قم: رئیس‌جمهور در نوشتن نامه به اوباما عجله کرد

فارس: امام جمعه موقت قم گفت: با تغییر یک فرد، سیاست‌های آمریکا تغییر نمی‌کند و رئیس‌جمهور در نوشتن نامه به اوباما عجله کرد. آیت‌الله استادی با اشاره به نوشتن نامه از سوی رئیس‌جمهور برای اوباما تصریح کرد: به نظر می‌رسد که رئیس‌جمهور در نوشتن این نامه کمی عجله کرد، چرا که سیاست‌های آمریکا با تغییر یک نفر تفاوتی نمی‌کند.

هیچ انشعابی در فراکسیون اصولگرایان اتفاق نیفتاده است 

ایرنا: عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی گفت: تشکیل فراکسیون پیشرفت و توسعه در مجلس عین وحدت و همگرایی اصولگرایان است و هیچ انشعابی در فراکسیون اصولگرایان صورت نگرفته است.  حمیدرضا حاجی بابایی افزود: وجود فراکسیون‌های متعدد با اهداف مشترک در اصولگرایان موجب اختلاف و تفرقه بین اصولگرایان نیست، بلکه این نوعی همگرایی است. 

 اعتراض ایران به حضور پرز در نشست ادیان

مهر: سفیر دائم کشورمان در سازمان ملل در اعتراض به حضور رئیس رژیم اسرائیل در نشست گفتگوی ادیان در نیویورک گفت: حضور چنین رژیمی در این جلسه نه تنها هیچ کمکی به پیشبرد اهداف بشری نمی‌کند، بلکه به آنها امکان سوء استفاده و انحراف توجه از بحث اصلی را خواهد داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها