دکتر نسرین امیدوار متخصص تغذیه و رئیس انجمن تغذیه ایران در گفتگو با ایسنا با اشاره به الگوی مناسب غذایی سنتی تاکید کرد: بسیاری از غذاهای سنتی ما به علت حجم مناسبی از حبوبات، سبزیجات و غلات در مجموع الگوی مناسبی هستند.
وی با اشاره به تغییر شکل زندگی افراد و استفاده زیاد از فستفودها گفت: برنامه غذایی افراد جامعه نیازمند بازنگری است، چرا که رژیم تغذیه سنتی ما به دلیل مشکلات شیوه پخت مانند سرخ کردن و استفاده از روغنهای جامد کارآیی خود را تا حدودی از دست داده است.
دکتر امیدوار با ذکر این مطلب که افراد نباید از الگوی غذایی غرب پیروی کنند در ادامه افزود: غذاهای سرد و غربی دارای چربی، پروتئین زیاد و فاقد مواد مفید مانند سبزیجات و غلات بوده و در بروز سرطان و بیماریهای مختلف موثر هستند.
رئیس انجمن تغذیه ایران درخصوص نوع روغن مناسب برای مصرف گفت: روغن مصرفی باید مایع باشد. بهتر است از یک روغن مشخص استفاده نشود و تنوعی از روغنهایی که مفید و ارزشمند هستند مانند روغن زیتون، کنجد، سویا و ذرت مورد استفاده قرار گیرند تا افراد اسیدهای چرب مختلف را که هر کدام دارای خاصیتی هستند به نسبت مناسب مصرف کنند.