اعتراف زوج جوان‌ به سرقت 50 میلیون تومانی از منزل زن سالخورده‌

زن پرستاری که با همدستی شوهرش، نقشه سرقت میلیونی از گاوصندوق زن سالخورده‌ای را در یکی از محله ‌های تهران عملی کرده و گریخته بودند، از سوی کارآگاهان پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران دستگیر شدند.
کد خبر: ۲۱۳۴۱۷
به گزارش جام‌جم، ماجرای این سرقت زمانی فاش شد که زن جوانی 16 اردیبهشت امسال با مراجعه به کلانتری 125 یوسف‌آباد تهران، از سرقت منزل ما در سالخورده‌اش خبر داد و گفت: از چندی پیش با زنی به نام زهرا آشنا شده و او را به عنوان پرستار مادرم استخدام کردم.

به این ترتیب زهرا هفته‌ای چند مرتبه برای نظافت و نگهداری از مادرم به منزل وی می‌آمد و ماهانه مبلغی دریافت می‌کرد. با این که روز گذشته وقتی به منزل مادرم رفتم، متوجه شدم وسایل منزل به هم ریخته و طلا و پول‌های مادرم به ارزش 50 میلیون تومان، از گاوصندوق به سرقت رفته است.

نسبت به زهرا مشکوک شدم و به منزلش رفتم، اما او و شوهرش، شبانه منزلشان را تخلیه کرده و به مکانی نامعلومی رفته بودند.

زوج سارق پس از 6 ماه فرار، دستگیر شدند

به دنبال این شکایت، پرونده‌ای تشکیل و برای ادامه تحقیقات به پایگاه سوم پلیس آگهی تهران ارسال شد و ماموران با اطلاعاتی که از زن پرستار و شوهرش به دست آوردند، به چهره‌نگاری رایانه‌ای از آنها پرداختند و سارقان فراری تحت تعقیب پلیس قرار گرفتند تا عاقبت پس از 6 ماه مخفیگاه آنها در منزلی در محله بهاران تهران شناسایی و این زن و شوهر دستگیر شدند.

زوج سارق با انتقال به پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران در بازجویی، راز سرقت از گاوصندوق شاکی را فاش کردند.
بنابراین گزارش، در ادامه تحقیقات از آنها معلوم شد، سارقان طلاهای سرقتی را در تهران و اسلامشهر به خریداران اموال مسروقه فروخته‌اند.

زوج سارق با قرارقانونی روانه زندان شدند. تحقیقات تکمیلی برای افشای راز دیگر جرایم متهمان و کشف اموال مسروقه ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها