تصویر کوتاه

حسین مظفر: اقدام رسانه‌ملی شایسته تقدیر است‌

جام جم: حسین مظفر، رئیس شورای نظارت بر صداوسیما با ارسال نامه‌ای به عزت‌الله ضرغامی، تولید مستندهای سیره‌ امام‌خمینی، عبور از بحران و مستند دفاع مقدس را از اقدامات بدیع و مبتکرانه رسانه ملی خواند و از دست‌اندرکاران تهیه و پخش این برنامه‌ها تقدیر و تشکر کرد. مظفر در ادامه تهیه و پخش مستندهای زیبا و جذاب که صحنه‌های به یاد ماندنی و خاطره‌انگیز از رهبر فقید و بزرگوار انقلاب و ایام غرور‌آفرین دفاع مقدس را در معرض دید مخاطبان قرار داد اقدامی شایسته در تبیین اندیشه‌های امام و ترسیم مظلومیت ملت قهرمان ایران و جنگ‌افروزی دشمنان دانسته و تصریح کرده است: این اقدام موجب تجلی ایثار و مقاومت و شهادت‌طلبی در اقشار مختلف مردم و انعکاس جلوه‌هایی از روح معنویت و حماسه و خلاقیت نیروهای اسلام در ذهن و اندیشه نسل جوان کشور شد.
کد خبر: ۲۱۳۱۴۲

وی استقبال مردم از این آثار هنری را بی‌نظیر توصیف کرده و افزوده است: این استقبال، بیانگر احساس نیاز و عطش مردم قهرمان و خداجوی ایران بویژه نسل سوم و چهارم انقلاب از گذشته پرفراز و نشیب ایران اسلامی است.

وی در پایان اظهار امیدواری کرده است، صداوسیما با خلق آثاری مشابه و استمرار این سیاست به نیاز مخاطبان پاسخ مناسب و شایسته دهد.

هاشمی رفسنجانی‌در برنامه‌ به سوی ظهور

جام‌جم: آیت‌الله هاشمی رفسنجانی این هفته مهمان برنامه‌ «به سوی ظهور» است. این برنامه روزهای جمعه ساعت 30/12 از شبکه 2 سیما پخش می‌شود. موضوع برنامه این هفته درباره مهدویت، کاربردها و چالش‌هاست. علاوه بر آیت‌الله رفسنجانی، حجت‌الاسلام کلباسی، مدیر مرکز تخصصی مهدویت نیز حضور دارد.

بازیگری قواعد خود را از دست داده است

فارس: فاطمه معتمدآریا در نشست فیلم «خواب زمستانی» گفت: وقتی تمام قواعد و اصول حرفه‌ای شکسته می‌شود، طبیعی است که انتظار داشته باشیم از هر بازیگری چیزی را ببینیم که نزدیک به خصوصیات اوست و بازیگری هم متأسفانه مثل همه چیز قواعد خودش را از دست داده است.

معتمدآریا با انتقاد از کسانی که اعتقاد داشته‌اند با توجه به نقش‌های اکتیوی که وی قبلا بازی کرده، ایفای نقش یک معلول برایش چندان مناسب نبوده، اظهار کرد: به نظر من خیلی ساده‌نگری و ساده‌انگاری است که برخی فکر کنند براساس خصوصیات یک بازیگر باید به او نقش بدهند. بازیگر به هر حال بازیگر است و لزوما دلیلی ندارد نقشی را بازی کند که به خصوصیات فیزیکی یا شخصیتی‌اش نزدیک باشد.

این بازیگر تصریح کرد: ما تصور غلطی را از بازیگری داریم و فکر می‌کنیم هر بازیگری باید بر اساس خصوصیات شخصیتی و فیزیکی خود نقشی را قبول کند و البته در دوره‌ای که بازیگری و سینما فضای علمی‌اش را از دست داده، شاید این موضوع طبیعی باشد!

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها