جعفر ابراهیمی:جشنواره داستان انقلاب به دنبال کشف استعدادها باشد

گروه فرهنگ و هنر: جعفر ابراهیمی (شاهد)‌ با بیان این که شرط اعتلای ادبیات انقلاب، ادبیات برخاسته از درون نویسندگان است، گفت: جشنواره داستان انقلاب با کشف استعدادها باید شرایط ورود نوقلمان به این عرصه را مهیا کند. ابراهیمی در گفتگو با ستاد خبری دومین جشنواره داستان انقلاب اظهار کرد: متاسفانه در ادبیات داستانی انقلاب کمتر اثر شاخصی را می‌توان جستجو کرد که بتواند عظمت واقعه انقلاب را به تصویر بکشد، که شاید علت اصلی آن نبود ادبیات جوششی در حوزه انقلاب باشد.
کد خبر: ۲۱۱۱۹۱
این شاعر و نویسنده عرصه انقلاب و دفاع مقدس خاطرنشان کرد: مهم‌ترین شرط اثرگذاری جشنواره داستان انقلاب جریان سازی و تداوم در برگزاری است؛ چرا که حرکت‌های فرهنگی از این دست در درازمدت تاثیرگذار است و می‌تواند اهل فن را به سمت داستان‌نویسی انقلاب سوق دهد.

ابراهیمی گفت: در بسیاری از جشنواره‌ها شاهد آن هستیم که برگزیدگان پس از اهدای جوایز به حال خود رها می‌شوند، در حالی که مهم‌ترین بخش کار در جشنواره‌ها از جمله جشنواره داستان انقلاب باید حمایت پس از اختتامیه باشد که برگزاری کارگاه‌های آموزشی، ایجاد فرصت‌های مطالعاتی برای نویسندگان و... از آن جمله‌اند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها