رئیس‌جمهور در سفر به سرزمین سرسبز گیلا‌ن:

تزریق صدها میلیارد دلا‌ر هم غرب را از بحران اقتصادی نجات نمی‌دهد

گروه سیاسی: رئیس‌جمهور با بیان این که ستمگران بنا را بر ستم، تجاوز، اشغالگری و غارت ثروت ملت‌ها گذاشته‌اند، گفت: مشکل اقتصادی آنها به خاطر جرم و جنایت‌هایی است که انجام داده‌اند و اگر میلیاردها دلار هم به اقتصادشان تزریق کنند، نجات نمی‌یابند. به گزارش فارس، محمود احمدی‌نژاد که در چارچوب سفرهای استانی خود به استان گیلان سفر کرده است، در جمع مردم رشت با اشاره به سوابق استعمارگری کشورهای غربی گفت: آنها بیش از 100 سال است که با استعمار و استثمار و اشغالگری، ثروت ملت‌ها را غارت می‌کنند، اما نجات آنان در خداپرستی و عدالت است و اگر پاسخ منفی بدهند، سرنوشت آنان بهتر از سرنوشت فرعون و نمرود نخواهد بود. وی تمدن مادی غرب را حاصل ظلم و تجاوز آنها دانست و گفت: علت دوم مشکلات امروز آنها این است که احکام خدا، عدالت، حلال و حرام را از اقتصاد جدا نکردند و همه چیز را با فرمول‌هایی با نام علم، برنامه و دستاوردها بر ملت‌ها حاکم کردند.
کد خبر: ۲۰۹۹۲۰
احمدی‌نژاد ادامه داد: آنها اکنون هر هفته 100 میلیارد دلار، پوند و یورو به جیب سرمایه‌داران تزریق می‌کنند، اما سرنوشت اقتصادشان تغییر نمی‌یابد و این همان وعده‌های الهی است.

رئیس‌جمهور یکی از ظلم‌های آنها را ظلم علیه ملت ایران در 30 سال گذشته خواند و گفت: آنها در موضوع هسته‌ای در حالی که خودشان انبارهایشان را از بمب پر کردند، می‌خواستند ما را از انرژی صلح‌آمیز محروم کنند، اما به لطف ایستادگی مردم و هوشیاری رهبر انقلاب، پرچم ایران با افتخار در دنیا در اهتزاز است و دشمنان ایران شرمنده هستند.

وی افزود: خطاب به آنها می‌گویم که جنایت بس است، به راه خدا، عدالت و پاکی برگردید.

رئیس‌جمهور تاکید کرد: ملت ما امروز یک مشت محکم است که ایستاده است و با منطق و گفتگو پیش می‌رود، اما اگر هر دستی به سمت ملت ما دراز شود، ملت ما آن دست را از بازو با قاطعیت قطع می‌کند.

احمدی‌نژاد با اشاره به جنگ تحمیلی 8 ساله علیه ایران، خطاب به قدرت‌های زورگو گفت: سنت خدا در محو ظلم و ستم و حاکمیت مومنان و صالحان و قانون الهی تخلف‌ناپذیر است.

وی با بیان این که دنیا هر روز علیه نظام سلطه در حال حرکت است، تصریح کرد: امروز همه دست در دست هم در جهت عدالت، خدمت و ساختن در حال حرکت هستند و فریاد همه آنها ضدیت با استکبار و عدالت‌طلبی است و ایران پرچمدار عدالت و صلح‌طلبی و در انتظار حضرت مهدی موعود (عج)‌ است.

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به مسائل داخلی کشور گفت: برخی دست‌های نابکار خواستند به طرح بنگاه‌های زودبازده صدمه بزنند و در وام‌های بانکی مدتی وقفه ایجاد شد؛ اما امروز ما در خدمت شما هستیم و طرح بزرگ بنگاه‌های زودبازده هم فعال می‌شود.

وی افزود: کارشناسان دولت بیش از 5/2 سال با مطالعه و استفاده از نظر کارشناسان و استادان دلسوز، ریشه تورم، گرانی، نوسانات و بیکاری‌ها را شناسایی کرده و برنامه‌ای ارائه کرده‌اند.

احمدی‌نژاد با بیان این که روزانه بیش از یک میلیون و 800 هزار بشکه نفت در داخل کشور مصرف می‌شود، گفت: اکنون در ایران 80 هزار میلیارد تومان می‌سوزد؛ در حالی که اگر قرار بود با رعایت استانداردها مصرف شود، باید نصف یا یک‌سوم این میزان مصرف می‌شد.

وی با اشاره به این که روزانه بیش از 50 هزار میلیارد تومان اتلاف و مصرف نامناسب در بخش انرژی وجود دارد، افزود: اگر همت کنیم و همین یک قلم را با هم مدیریت کنیم، بسرعت پیشرفت خواهیم کرد.

رئیس‌جمهور همچنین اعلام کرد: امسال بودجه عمرانی عملیاتی حدود 17 تا 18 هزار میلیارد تومان است؛ اما در مقابل طی یک سال بیش از 50 هزار میلیارد تومان از ثروت ملی می‌سوزد یا مصرف نامناسب می‌شود. اگر همت کنیم و این را احیا کنیم، بودجه عمرانی کشور 4 برابر می‌شود و یا در بخش اشتغال می‌توانیم با این پول، ریشه بیکاری را در 2 سال بخشکانیم.

احمدی‌نژاد تاکید کرد: حقوق خیلی از مردم کشور ما فقط کفاف زندگی روزمره آنان را می‌دهد و با کوچک‌ترین نوسان، زندگی آنان دچار مشکل می‌شود.

رئیس‌جمهور افزود: در طول 50 سالی که کشور ما یارانه انرژی را توزیع می‌کند، بیش از 70 درصد یارانه انرژی به دست 30 درصد می‌رسد و بخش برخوردار کشور بیش از 30 برابر بخش محروم مصرف می‌کند.

احمدی‌نژاد یادآور شد: دهک‌های بالای جامعه هم محترمند؛ ولی این خلاف عدالت است که آنها بیش از دیگران از یارانه استفاده کنند. امروز دولت مصمم است با اصلاح روش توزیع یارانه‌ها، این رقم را استحصال کند و عادلانه توزیع کند.

رئیس‌جمهور در ادامه سخنانش در جمع مردم استان گیلان گفت: استان گیلان علی‌‌رغم همه استعدادها، به دلیل پوشش سبز مورد غفلت واقع شده بود؛ اما در سفر قبل ما این موضوع را کنار زدیم.

احمدی‌نژاد اتخاذ تصمیم برای شبکه‌های آبیاری استان، بودجه به راه‌آهن قزوین  رشت، پیگیری راه‌آهن رشت به سمت ساری و مجموعه‌های جدید ورزشی را از جمله مسائلی عنوان کرد که در جلسه روز پنجشنبه هیات دولت مورد تصویب قرار خواهد گرفت.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها