سازمان عفو بین الملل اعلام کرد که در عربستان سعودی هر هفته 2 تا 4 نفر اعدام میشوند.
کد خبر: ۲۰۹۰۵۹
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روزنامه ال موندو اسپانیا، عفو بین الملل روز گذشته با انتشار گزارشی خاطرنشان کرد که از ابتدای سال 2008 تا اواخر آگوست 71 نفر در عربستان سعودی اعدام شدند.
در این گزارش آمده است که در سال 2006 در عربستان 36 نفر اعدام شدند در حالیکه این رقم در سال 2007 به 158 مورد افزایش یافت.
عفو بین الملل اطمینان داد که در بین اعدام شدگان در عربستان زنان و افراد زیر 18سال نیز وجود دارد و این کشور علیرغم ممنوعیت اعدام افراد کم سن و سال در حقوق بین الملل مبادرت به این کار می کند.
عفو بین الملل با اشاره به اعدام 830 نفر در عربستان طی 23 سال گذشته اعلام کرد که تقریبا نیمی از اعدام شدگان در عربستان مهاجرانی از کشورهای فقیر مانند پاکستان، یمن و نیجریه هستند.
بنا بر این گزارش اعدام افراد در عربستان در پی محاکمات قضایی مخفیانه و ناعادلانه صورت می گیرد و محکومین حتی به وکیل مدافع دسترسی ندارند.