تصویر کوتاه

اعلام آمادگی ضرغامی برای مقابله با تهاجم رسانه‌های غربی

ایسنا: سایت اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های آسیا و اقیانوسیه (ABU) پس از مدت‌ها، گفتگویی از رئیس سازمان صدا و سیمای کشورمان را در بخش آخرین اخبار خود منتشر کرد. این خبر که به نقل از یکی از خبرگزاری‌های ایرانی به روی سایت ABU قرار گرفت، به صحبت‌های عزت‌الله ضرغامی درباره آمادگی کامل برای برخورد با تهاجم رسانه‌ای غرب اشاره دارد. بر این اساس، صحبت‌های رئیس رسانه ملی ایران که هفتم مهرماه امسال در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادا شد یک روز بعد یعنی30 سپتامبر بر روی سایت اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های آسیا و اقیانوسیه قرار گرفت.سایت ABU همچنین اعلام کرده ‌است عزت‌الله ضرغامی برای مقابله با تهاجم رسانه‌های غربی، پشتیبانی جدی دولت و مجلس ایران را خصوصا به لحاظ مالی خواستار شده‌است.این سایت در پایان اعلام کرده‌ است، رئیس سازمان صدا و سیما با حضور در مجلس همچنین گزارشی درباره وضعیت سازمان صدا و سیما ارائه کرد.
کد خبر: ۲۰۷۴۰۱

عزت‌الله‌انتظامی در «راه ابریشم»  بزرگ‌نیا

ایسنا: عزت‌الله انتظامی گفت: محمد بزرگ‌نیا در فیلم جدیدش «راه ابریشم» نقش کوچکی برایم گذاشته بود که آن را با کمال میل پذیرفتم.این بازیگر که پیش از این در «کشتی آنجلیکا»، «جنگ نفتکش‌ها»، «توفان» و «جایی برای زندگی» با بزرگ‌نیا همکاری داشته، افزود: او تخصص چشمگیری در ساخت کارهای دریایی دارد و در همه کارهایی که در این خصوص ساخته، حضور داشته‌ام. دکورهای «راه ابریشم» در حال ساخت در قشم است و فیلمبرداری آن باید نهایتا تا آذر ماه آغاز شود.

«سیانوزه» در جشنواره لایپزیک آلمان

ایسنا: فیلم مستند ‌  انیمیشن سیانوزه ساخته رخساره قائم مقامی به پنجاه‌ویکمین جشنواره لایپزیک راه یافت.جشنواره نیز در بخش مستند به افغانستان اختصاص یافته است.«سیانوزه» در بخش مسابقه فیلمسازان جوان این جشنواره به نمایش درمی‌آید. پنجاه‌ویکمین دوره از جشنواره لایپزیک 27 اکتبر تا 2 نوامبر (6 تا 12 آبان‌ماه) در شهر لایپزیک آلمان برگزار می‌شود.

مرور سینمای‌ایران در دانشگاه اسکاگیت

ایسنا: با نمایش 10فیلم مطرح سینمای ایران، برنامه «مرور سینمای معاصر ایران» از7 اکتبر (16 مهر) در کتابخانه لوپز دانشگاه اسکاگیت آمریکا آغاز می‌شود.این برنامه در مرکز ارتباطات بین‌المللی سن ژوان این کتابخانه دانشگاهی به مدت 8 هفته ادامه خواهد داشت.

هیات داوران جشنواره «گل آ قا»

ایسنا: داوود رشیدی، فاطمه معتمدآریا، فرهاد توحیدی، محمدرفیع ضیایی (کاریکاتوریست و محقق) وگیتی صفرزاده به عنوان اعضای هیات داوران دومین جشنواره فیلم کمدی گل آقا مشخص شدند.

مشایخی: ساخت فیلم دینی باید با شناخت همراه باشد

جام‌جم: جمشید مشایخی گفت: ترغیب جوانان و تشویق آنها برای ساخت فیلم‌های مذهبی کار بسیار پسندیده‌ای است، اما باید همراه با آگاهی و شناخت از دین باشد.به گزارش ستاد خبری چهارمین جشنواره رویش، جمشید مشایخی سینما را رسانه‌ای مؤثر در ترویج دین دانست و افزود: در دین مهم‌ترین مساله، اخلاق است، چراکه پیدایش دین به منظور دستیابی انسان‌ها به حقیقت و کمالی است که ما را هرچه بیشتر به خداوند نزدیک کند و هنر بویژه سینما می‌تواند رسانه‌ای مؤثر در انتقال مفاهیم دینی به مخاطب باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها