معاون علمی رئیس‌جمهور پس از تماشای سوئیت سمفونی «این فصل را بامن بخوان»:

دولت برای ساخت تالارهای هنری سرمایه‌گذاری بیشتری می‌کند

گروه فرهنگ وهنر: صادق واعظ‌زاده پس از تماشای سوئیت سمفونی این فصل را با من بخوان در تالار وحدت با اشاره به علمی نبودن آثار انقلابی در اوایل انقلاب، از حمایت دولت از آثار علمی دارای ارزش‌های انقلابی خبر داد. به گزارش مهر، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور در هفتمین شب از اجرای سوئیت سمفونی این فصل را با من بخوان به تماشای این اثر در تالار وحدت نشست و پس از پایان اجرا با حضور در پشت صحنه با عوامل و دست‌اندرکاران اثر گفتگو کرد. در این دیدار معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور در پاسخ به گلایه عزت‌الله انتظامی درباره کمبود امکانات در حوزه تئاتر و موسیقی گفت: باید سرمایه‌گذاری بیشتری در این زمینه صورت گیرد. باید سالنی عظیم‌تر و مناسب‌تر از تالار وحدت برای هنر وجود داشته باشد و کشور امکانش را دارد که چنین سالنی را بسازد. این هنر، هنری علمی، انقلابی و دینی است و دولت از آن حمایت می‌کند.
کد خبر: ۲۰۶۸۱۳
واعظ‌زاده در بخش دیگر سخنان خود خاطرنشان کرد: در برنامه‌ای پنج‌ساله می‌توان مرکز هنری - بین‌المللی بزرگی در کشور ساخت. اگر این طرح از طرف وزارت ارشاد و شورای انقلاب فرهنگی پیگیری شود، دولت نیز به لحاظ منابع از این امر حمایت خواهد کرد.

سوئیت سمفونی این فصل را با من بخوان تلفیق موسیقی و نمایش است که با رهبری مجید انتظامی و کارگردانی هنری حسین پارسایی و بازی عزت‌الله انتظامی، حبیب رضایی و مریلا زارعی از 4 تا 12 مهر در تالار وحدت اجرا شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها