فرانسه خواستار احترام اسرائیل به قطعنامه 1701 سازمان ملل شد

فرانسه از اسرائیل خواست تا به قطعنامه 1701 سازمان ملل متحد احترام بگذارد و نقشه مناطق مین‌گذاری شده در لبنان را به گروههای مین یاب لبنانی و سازمان ملل تحویل دهد.
کد خبر: ۲۰۳۵۵۸

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پرس تی وی، سخنگوی وزارت امور خارجه فرانسه از اسرائیل خواست تا بر اساس قطعنامه 1701 شورای امنیت و در راستای  تسهیل وظیفه نیروهای یونیفل، نقشه مناطق مین‌ گذاری شده و مناطقی در جنوب لبنان که طی جنگ سال 2006 در آن بمب خوشه ‌ای رها کرده است را در اختیار لبنان قرار دهد.

"اریک شوالیه" از تصمیم نماینده عالی پناهندگان سازمان ملل برای قدردانی از گروه کارشناسان لبنانی و خارجی خنثی‌سازی مین در جنوب لبنان استقبال کرد و گفت: این گروه از سال 2006 توانستند مساحتی برابر با 36 میلیون متر مربع از مجموع 40 میلیون متر مربع مناطق مین‌گذاری شده را پاکسازی کنند.

شوالیه با تمجید از خدمات این کارشناسان، افزود: تاکنون 14 نفر از آنان جان باختند و 36 نفر دیگر در جریان پاکسازی منطقه از مین زخمی شدند.

سخنگوی وزارت امور خارجه فرانسه گفت: گروه خنثی ‌سازی مین در جنوب لبنان با هماهگنی مرکز مبارزه با مین سازمان ملل و با همکاری یونیفل و برخی دیگر از سازمان‌های بین‌المللی کار می‌کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها