در افطار تشکل‌های دانشجویی مطرح شد

تشکل‌های دانشجویی زمینه انتخاب درست مردم را فراهم کنند

گروه سیاسی: اعضای اتحادیه‌های دانشجویی با حضور در ضیافت افطاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها که در محل دفتر مرکزی این نهاد برگزار شد با طرح انتقادات و پیشنهاداتی درباره مسائل مختلف کشور به اظهار نظر درخصوص انتخابات ریاست جمهوری پرداختند. به گزارش ایسنا، در این ضیافت دوستانه که بیشتر اعضای اتحادیه‌های دانشجویی گردهم آمده بودند، محمد محمدیان، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با سرنوشت‌ساز خواندن انتخابات آتی ریاست جمهوری، حمایت از فردی و نفی فردی دیگر را کار کوچکی برشمرد و گفت: مهم‌ آن است که به جامعه جهت داده شود و زمینه را برای انتخاب درست مردم فراهم کرد.
کد خبر: ۲۰۱۶۹۷

وی ایجاد زمینه برای انتخاب درست در انتخابات ریاست جمهوری را وظیفه دانشگاه‌ها دانست و خواستار برگزاری میزگردها و بحث‌های خوب در این زمینه  برای جهت‌دهی درست جامعه شد.

محمدیان با تاکید بر تکثر در دانشگاه‌ها، تک‌صدایی را عامل مرگ فضای سیاسی و اجتماعی دانشگاه‌ها عنوان و بیان کرد: نهاد نیز نمی‌تواند خود را در جناحی و جریانی خاص قرار دهد، زیرا وظیفه نهاد آن است که تمام سلایق دانشگاه‌ها را در بر گیرد و چتر خود را در خود دانشگاه باز کند.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با بیان این‌که مسائل مهم مانند طرح اقتصادی، لایحه حمایت از خانواده، انتخابات، معضلات فرهنگی و دیگر موارد باید در دانشگاه‌ها مورد بررسی و کار کارشناسی قرار گیرد، اظهار کرد: از تشکل‌های دانشجویی انتظار می‌رود که در همه ابعاد رشد همه جانبه دانشجویان را در نظر بگیرند.

رهنمودهای رهبری مد نظر قرار گیرد

حسین شفیعی، معاون سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها نیز خواستار فعالیت‌های دانشجویان در انتخابات ریاست جمهوری با توجه به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب شد تا هرگز خواسته دشمنان برای ایجاد تفرقه محقق نشود.

در این ضیافت همچنین هریک از سخنرانان به نمایندگی از تشکل‌های خود در کنار طرح مسائل مهم مورد نظر خود، اعلام نظر درخصوص انتخابات ریاست‌ جمهوری را نیز در دستور کار خود قرار داده بودند.

علی رستمی، عضو شورای مرکزی سازمان اسلامی دانشجویان ایران (سادا) بر این اعتقاد بود که در انتخابات طبق معیارهایی که رهبرمعظم انقلاب به آن اشاره داشتند و معیارهای خودشان رئیس جمهور مورد نظر را انتخاب خواهند کرد.

صادق شهبازی، دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی نیز پیشنهاد کرد تا برخی از مسوولان در شرایط خطیری که انتخابات ریاست جمهوری در پیش‌رو است، متهم به جانبداری از حزب یا جریان خاصی نشوند و از ملاک‌هایی که رهبری برای انتخابات ریاست جمهوری بیان کردند، غفلت نکنند.

محمد میری، عضو سابق شورای مرکزی سازمان اسلامی دانشجویان نیز تاکید کرد: برای انتخابات سال آینده باید با تحلیل و بررسی واقع‌بینانه دولت‌های گذشته و خارج از حب و بغض به فعالیت پرداخت.

انتقادات و پیشنهادات تشکل‌های دانشجویی‌

در ضیافت تشکل‌های دانشجویی با رئیس نهاد نمایندگی مقام‌معظم رهبری در دانشگاه‌ها، نمایندگان این تشکل‌ها با طرح انتقادات و پیشنهاداتی درباره مسائل مختلف بویژه در مسائل صنفی به تشریح وضعیت تشکل‌های دانشجویی پرداخته و گله‌مندی‌های خود را در زمینه‌های مختلف مطرح کردند.

در این ضیافت علی رستمی با اشاره به نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان سال «نوآوری و شکوفایی»، نسبت به اقداماتی که در پی فاصله انداختن میان دوستی‌هاست، هشدار داد و بهترین راه رسیدن به وحدت را رهبر معظم انقلاب دانست.

ابوذر باقری، عضو اتحادیه بین‌المللی دانشگاهیان مسلمان نیز با ارائه گزارشی از روند فعالیت‌ها و مشکلات این اتحادیه، بیان ظرفیت‌های انقلاب و صدور توانمندی‌ها به خارج از کشور را بدون ارتباط با بدنه فعال دانشگاهی کشورها، امری نشدنی دانست.

وی با اشاره به سفرهای اعضای این اتحادیه به کشورهای مختلف، وفاداری دانشجویان مسلمان در این کشورها را نسبت به آرمان‌های انقلاب اسلامی و رهنمودهای حضرت امام(ره) و علاقه آنان به رهبرمعظم انقلاب را بسیار تاثیرگذار و شگفت‌انگیز خواند.

مریم حبیبی، عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌ها با تاکید بر ضرورت تبیین، شرح خط و گفتمان امام و انقلاب اسلامی عمل و استقامت در گفتمان امام(ره) را تنها راه تحقق پیشرفت و عدالت دانست.

وی با انتقاد از این‌ که امروزه دروس معارف کمترین تاثیر را در رابطه با تعمق مبانی فکری و اطلاعات دانشجویان دارد، در جهت بهبود کار خواستار حضور نمایندگانی از تشکل‌های دانشجویی برای بهینه شدن کارکرد شورای بازنگری محتوای دروس معارف شد.

عباسی مهر، دبیر دفتر تحکیم وحدت (طیف شیراز) در این ضیافت وجود آگاهی و بصیرت را شرط برطرف شدن مشکلات دانست و با اشاره به آفت‌هایی که گریبانگیر تشکل‌های دانشجویی است، گفت: نهاد و تشکل‌های دانشجویی توامان باید در الگوبرداری با یکدیگر عمل و همکاری کنند.

عبدالله شهبازی، دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی نیز به تشریح وضعیت و مسائل موجود در دانشگاه‌ها پرداخت و بیان کرد: دین با دشمن‌شناسی انحرافی که از سوی نوحجتیه‌ای‌ها هم ترویج و تبلیغ می‌شود، مساله وحدت را مورد حمله قرار می‌دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها