جمع آوری «بادبادک باز» از کتابخانه‌های دبیرستان‌های آمریکا

گروه فرهنگ و هنر: رمان بادبادک‌باز نوشته خالد حسینی ،نویسنده افغانستانی مقیم امریکا برای دانش آموزان دبیرستانی در آمریکا نامناسب تشخیص داده شده و بزودی از کتابخانه‌های مدارس سراسر این کشور جمع آوری می‌شود.
کد خبر: ۱۹۸۸۲۶
به گزارش مهر، اعتراض فردی با نام جنیفر میلر به عنوان عضو هیات امنای دبیرستان میسون کالج اسکول به وجود این کتاب در کتابخانه مدرسه، نقطه آغاز این حرکت سراسری بوده است.جنیفر میلر که خود کتاب را خوانده و محتوای آن را برای رده سنی دبیرستان نامناسب تشخیص داده، پس از اعلام نظرش در جلسه هیات امنا متوجه شد که کتاب بادبادک باز در فهرست کتاب‌های اکثر دبیرستان‌های شهر وجود دارد.همین مساله او را برانگیخت تا با تنظیم نامه‌ای مفصل  که در آن نظرخواهی از متخصصان و کارشناسان تعلیم و تربیت درباره این موضوع هم گنجانده شده بود  از مسوولان فدرال آموزش بخواهد تا درباره وجود این کتاب در دبیرستان‌ها تجدید نظر کنند.گویا پس از 2 هفته از ارسال نامه خانم میلر، تلاش او به ثمر نشسته و قرار است گروه ویژه‌ای در وزارت آموزش وپرورش به صورت سراسری فهرست کتاب‌های دبیرستان‌های آمریکا را مورد بازنگری قرار دهند.

جمع آوری  این کتاب  در آمریکا  در حالی است که این کتاب  در کشور ما  به وسیله چند مترجم به فارسی  برگردانده شده  و با  مجوز  وزارت ارشاد  به چاپ رسیده است .
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها