ارائه اسکناس‌های جعلی برای خرید 300 سکه طلا

مردی که به بهانه خرید هدایایی برای همکاران محل کارش، با پرداخت اسکناس‌های جعلی، 300 سکه بهار آزادی خریده و متواری شده بود، دستگیر شد.
کد خبر: ۱۹۸۶۸۲
به گزارش خبرنگار جام‌جم، مردی با مراجعه به یک بنگاه معاملات ملکی، عنوان کرد قصد خرید آپارتمانی را دارد تا آن محل را تبدیل به مرکز نظارت و برنامه‌ریزی در زمینه تهیه کارت سوخت خودرو کند.

وی ادعا کرد علاوه بر کار در یک شرکت دولتی، کارشناس اقتصادی یکی از ارگان‌های دولتی نیز است و در صورت بروز مشکل برای مرکز مشاوره املاک، آن را برطرف خواهد کرد. به دنبال اظهارات این مرد، صاحب بنگاه در مدت یک هفته، آپارتمان مناسبی را برای او پیدا کرد و از او خواست برای معامله به محل بنگاه مراجعه کند.

مرد مشتری کلاهبردار بود

مرد مشتری در پاسخ صاحب بنگاه، گفت که خودش آپارتمانی را در محله دیگری پیدا کرده و از او خواست تا کارشناسی را برای ارزیابی و تایید به محل بفرستد که آنها پس از مراجعه و مشاهده آپارتمان تایید کردند که آپارتمان مناسبی را پیدا کرده و می‌تواند آن را معامله کند.

در این هنگام، مرد کارمند به صاحب بنگاه گفت اگر طلافروشی را می‌شناسد به وی معرفی کند تا 300 سکه بهار آزادی را برای کارمندان شرکتی که کار می‌کند، بخرد.او هم قبول کرد و با دوست طلافروش خود تماس گرفت و با در میان گذاشتن ماجرا، 60 میلیون تومان در قالب یک فقره چک به دوست طلافروش خود پرداخت کرد و 300 سکه بهار آزادی از وی خرید و چند ساعت بعد سکه‌ها را به مرد کارمند تحویل داد و از وی 60 میلیون تومان اسکناس‌های 5000 تومانی گرفت.

صاحب بنگاه در منزل خود، متوجه شد اسکناس‌ها جعلی است. به دنبال این ماجرا، او با مرد کارمند تماس گرفت، اما تلفن همراهش پاسخی نمی‌داد و وی ناپدید شده بود.

به دنبال شکایت این مرد، جستجو برای یافتن مرد کلاهبردار آغاز شد تا این‌که وی در یکی از محله‌های تهران شناسایی و دستگیر شد و با انتقال به مرکز پلیس به جرم خود اعتراف کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها