همزمان با هفته دولت صورت می‌گیرد

بهره‌برداری از 408 پروژه عمرانی در قزوین‌

قزوین - خبرنگار جام‌جم: به گفته استاندار قزوین همزمان با هفته دولت 408 پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر 390 میلیارد و 200 میلیون تومان در سطح استان به بهره‌برداری می‌رسد. به گزارش خبرنگار ما، سیداحمد نصری در جمع خبرنگاران رسانه‌های استان با بیان این مطلب از ایجاد زمینه اشتغال برای 4 هزار و 600 نفر از طریق این پروژه‌ها خبر داد.
کد خبر: ۱۹۶۲۶۱

نصری همچنین 177 پروژه افتتاحی را در بخش امور زیربنایی، 92 پروژه امور اقتصادی، 79 پروژه در امور فرهنگی و اجتماعی و 60 پروژه را نیز در بخش عمران شهری و روستایی عنوان کرد.

وی سپس به بهره‌برداری از بخشی از پروژه شش هزار هکتاری باغ طوبی، به عنوان بزرگترین پروژه بخش کشاورزی در سال‌های پس از انقلاب اشاره و اظهار کرد: فاز یک این پروژه که با هدف ایجاد باغ‌های زیتون در بخش طارم به بهره برداری می‌رسد، طی هفته دولت افتتاح می‌شود. استاندار قزوین از تخصیص 9 میلیون متر مکعب آب رودخانه قزل‌اوزن جهت آبرسانی به فاز یک پروژه باغ طوبی خبر داد.

مهندس نصری ، بحث آب را مهم‌ترین مساله حال حاضر استان قزوین ذکر کرد  و خاطرنشان کرد: با توجه به کم‌سابقه بودن خشکسالی امسال این معضل تقریبا همه استان‌های کشور را درگیر کرده است که قزوین نیز از این قاعده مستثنی نیست؛ پیش از این تنها یک درصد از سهمیه آب استان در بخش صنعت استفاده می‌شد که بنابر درخواست صاحبان صنایع و پیشنهاد وزیر نیرو این میزان به 3 درصد افزایش یافته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها