رهبر معظم انقلاب در دیدار رئیس‌جمهور الجزایر:

تمام پیشرفت‌هایمان در شرایط تحریم بوده است‌

گروه سیاسی: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی دیروز در دیدار رئیس جمهور الجزایر و هیات همراه، با اشاره به اهمیت همکاری کشورهای اسلامی و استفاده آنها از امکانات و توانایی‌های یکدیگر خاطرنشان کردند: جمهوری اسلامی ایران و الجزایر زمینه‌های همکاری فراوانی دارند که امیدواریم این سفر گام موثری برای گسترش جدی‌تر روابط باشد. رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به مسائل جهان اسلام تاکید کردند: کلید باز شدن قفل‌های مشکلات کشورهای اسلامی، احساس اقتدار ایمان در دل مردم و مسوولان این کشورها و ایستادگی آنان است. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با یادآوری تجربه تاریخی ایستادگی ملت‌ها برای استیفای حقوق خود افزودند: تجربه الجزایر، شمال آفریقا و همچنین تجربه ایران نشان می‌دهد ایستادگی ملت‌ها بر حقوق خود و مطالبه آن، نتیجه بخش است.
کد خبر: ۱۹۴۹۰۸

ایشان با تاکید بر این‌که دولت‌ها به‌عنوان نماینده ملت‌ها باید پیگیر جدی حقوق آنان باشند، خاطرنشان کردند: ملت ایران و مسوولان نظام اسلامی با وجود فشارها، تهدیدها و تحریم ها، به سبب این ایستادگی در مقابل نظام سلطه، به پیشرفت‌های بزرگی دست یافته‌اند.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به دستاوردهای علمی و فناوری جوانان ایران‌ تاکید کردند: همه این پیشرفت‌ها در شرایطی به دست آمده که جمهوری اسلامی ایران در تحریم بوده و این تحریم‌ها به نفع ملت ایران و نظام اسلامی تمام شده است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، دستاوردهای مردم فلسطین و استقرار دولت مردمی حماس در این سرزمین و پیروزی‌های سیاسی و نظامی مقاومت اسلامی در لبنان را نتیجه ایمان و ایستادگی ناشی از آن دانستند و افزودند: اگر ملتی به حقوق طبیعی و مسلم خود حساس، و پیگیر آن نباشد، قطعا حقوق آن ملت پایمال خواهد شد.

در این دیدار که احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور نیز حضور داشت،‌ بوتفلیقه  رئیس جمهور الجزایر با اشاره به مذاکرات خود در تهران اظهار امیدواری کرد این دیدار زمینه‌ساز گسترش جدی همکاری‌های تهران و الجزیره باشد.

رئیس جمهور الجزایر همچنین با اشاره به مسائل جهان عرب و اسلام تاکید کرد: ملت‌های مسلمان باید برای دستیابی به حقوق خود، تلاش کنند.

احمدی‌نژاد:‌اجرایی شدن توافق‌ها با الجزایر را پیگیری می‌کنم‌

رئیس جمهور کشورمان در مذاکرات خود با بوتفلیقه بر اجرایی شدن همه توافق‌نامه‌های قبلی و جدید میان دو کشور تاکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، روسای جمهور ایران و الجزایر در مذاکرات مشترک هیات‌های عالی رتبه دو کشور، توافقات انجام شده تهران و الجزیره را سازنده و پربار دانستند و برتوسعه هر چه بیشتر روابط و مناسبات دوجانبه تاکید کردند.

محمود احمدی‌نژاد در این مذاکرات با ابراز خرسندی از سفر عبدالعزیز بوتفلیقه رئیس جمهور الجزایر به تهران گفت: در جریان این سفر مذاکرات و ملاقات‌های بسیار خوبی میان مقام‌های عالی رتبه ایران و الجزایر انجام شد و رایزنی‌های سازنده‌ای برای توسعه هر چه بیشتر روابط صورت گرفت.

رئیس جمهور تاکید کرد: علاقه‌مندیم در همه زمینه‌ها روابط خود را با الجزایر گسترش دهیم و هیچ محدودیتی برای آن قائل نیستیم.  احمدی‌نژاد با تاکید بر این‌که روابط دو کشور با اراده مستحکم و با برنامه دقیق رو به گسترش و تعمیق است، عملیاتی شدن همه توافقات را مورد تأکید قرار داد و گفت: شخصا به طور جدی پیگیری خواهم کرد تا توافقات قبلی و جدید به نتیجه نهایی برسد.

رئیس‌جمهور الجزایر نیز  با ابراز خرسندی از ملاقات با رهبر معظم انقلاب اسلامی اظهار کرد: از طرف خود و به نمایندگی از مردم الجزایر از الطاف زایدالوصفی که رهبر معظم انقلاب نسبت به ما داشتند و نیز از رهنمودهای حکیمانه و گرانبهای ایشان کمال تشکر را دارم.

لاریجانی:همکاری ایران و الجزایر، شرایط منطقه‌ای را تغییر می‌دهد

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: همکاری و نقش‌آفرینی کشورهایی مثل ایران و الجزایر در منطقه می‌تواند شرایط جدیدی را در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی خلق کند.

به گزارش مهر، عبدالعزیز بوتفلیقه رئیس جمهور الجزایر روز گذشته با علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اشتراکات عمده تهران و الجزیره بویژه دیدگاه مشترک دو کشور در خصوص مسائل جهان اسلام و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، از زمینه‌های فراوان همکاری دو کشور سخن گفت و اظهار کرد: دو کشور جمهوری اسلامی ایران و الجزایر با داشتن موقعیتی ممتاز و استراتژیک در دو منطقه مهم خلیج‌فارس و دریای مدیترانه از ظرفیت‌های بسیار بالایی برای ارتقای سطح مناسبات برخوردارند.

لاریجانی در بخش دیگری از سخنانش به موضوع بهره‌برداری ایران از فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای اشاره کرد و ضمن مرور روند مذاکرات تهران با اعضای گروه 1+5 تصریح کرد: ما در مذاکرات حسن نیت خود را نشان داده ایم و آماده ایم ضمن برخورداری از حق خود، دغدغه آنان را رفع کنیم.

رئیس جمهور الجزایر در این دیدار از عملکرد و سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران درخصوص حمایت از مردم فلسطین قدردانی کرد و گفت: حمایت ایران از مردم فلسطین و مخالفت با اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی اگر چه از سوی قدرت‌های غربی محکوم می‌شود، ولی اگر به ملت‌ها مراجعه شود، همگان خواهند دید که پایداری مواضع ایران مورد ستایش همه ملت‌ها است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها