دولت لبنان از پارلمان رای اعتماد گرفت

پس از چهار بار به تاخیر افتادن برنامه کاری دولت لبنان با صد رای از پارلمان این کشور رای اعتماد گرفت.
کد خبر: ۱۹۴۱۵۰

به گزارش خبرگزاری فارس، پایگاه خبری المنار در خبری فوری از رای اعتماد پارلمان این کشور به دولت لبنان خبر داد.
صد تن از نمایندگان دولت در انتخابات پارلمان این کشور به دولت رای مثبت دادند.
 
بررسی برنامه کاری کابینه لبنان در مجلس چهار بار به تاخیر افتاد و امروز سه شنبه در پنجمین جلسه، سراجام پارلمان این کشور برنامه کاری دولت را تصویب کرد.

نشست کابینه لبنان چهارشنبه هفته گذشته سرانجام موفق شد پس از گذشت بیش از سه هفته پیش‌نویس برنامه کاری دولت لبنان را با تاکید بر حق مقاومت دولت لبنان در بازگرداندن سرزمینهای اشغالی به خاک لبنان، به تصویب برساند.

در طرح این برنامه بر حق دولت لبنان و مقاومت در این کشور و همچنین مردم لبنان در بازگرداندن مزارع شبعا که همچنان در اشغال رژیم صهیونیستی است، تاکید شده است.
 
تعدادی از وزیران خواستار افزودن عبارت "تحت کنترل دولت" به بند 24 از این برنامه بودند که در نهایت برنامه کاری بدون وارد شدن این عبارت به تصویب رسید، در بند 24 برنامه کاری بر حق دولت و مردم لبنان و نیروهای مقاومت در آزاد‌سازی سرزمینهای اشغالی تاکید شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها