علی اکبری:

والدین نسبت به ازدواج های اینترنتی جوانان مراقب باشند

رئیس سازمان ملی جوانان درخصوص افزایش ازدواج های اینترنتی هشدار داد و گفت:‌ نظرسنجی‌ها نشان می دهد آسیب‌های ازدواج های اینترنتی باید بیشتر مورد توجه قرار گیرند.
کد خبر: ۱۹۱۰۵۶
به گزارش خبرگزاری فارس، علی اکبری رئیس سازمان ملی جوانان پیش از ظهر امروز یکشنبه در حاشیه جلسه هیئت دولت در گفتگوی کوتاه با خبرنگاران در پاسخ به سئوالی در خصوص گسترش ازداوج های اینترنتی، با بیان اینکه تشکیل خانواده نیاز به شناخت زیادی از دو طرف دارد، اظهار داشت: شناسایی‌هایی که از طریق ارتباط های اینترنتی میان افراد صورت می گیرد، بیشتر مورد سوء استفاده انسان‌های شیاد است و خانواده ها به ویژه جوان ها باید به آن توجه بیشتری کنند.

وی به خانواده‌ها در خصوص ازدواج‌های اینترنتی هشدار داد و خواستار مراقبت بیشتر والدین نسبت به فرزندان خود در این زمینه شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها