حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش ایسنا، سرهنگ حسین عظیمی ـ رییس پلیس آگاهی استان آذربایجان غربی ـ با اعلام این خبر، افزود: با توجه به افزایش فعالیت این متهم به نام «م ـ ر» در نقاط مختلف ارومیه با دریافت گزارشات مردمی، اکیپی از کارآگاهان اداره مبارزه با جرایم خاص و رایانهای مامور رسیدگی به پرونده شدند.
تلاشهای اولیه برای دستگیری او آغاز با وجود حرفهای بودن کلاهبردار و تغییر مداوم محل اختفا، سرانجام پس از چندین روز کار اطلاعاتی مداوم و بهرهگیری از تمام منابع، متهم دستگیر و با وجود انکار اولیه، هنگامی که در برابر مدارک و استنادات پر تعداد کارآگاهان قرار گرفت، ناچار به اعتراف شد.
رییس پلیس آگاهی استان آذربایجان غربی گفت: متهم با جعل اسناد، خود را به عنوان مامور اداره تاکسیرانی جا زده و با دریافت مبالغی از رانندگان و حتی شهروندان عادی اقدام به کلاهبرداری از آنان میکرد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....